Udvidelse af dit udviklingshold

Udvidelse af dit udviklingshold

Vi samler dit skalerbare udviklingshold, med de bedste kandidater i Indien.

Dit forstærkede hold

Fleksible, talentfulde og offshore

development team extension photo weassemble

Din udvidelse bliver skabt til sømløst at integrere med din eksisterende arbejdsgang og kultur, så du undgår flaskehalse og kan skalere hurtigere.

Vi samler dit hold, stabler hele operationen på benene og hjælper dig med rekrutteringsprocessen. Lige fra gennemgang af CV’er til installation af arbejdsprogrammer.

development team extension photo weassemble

Fremragende virksomheder stoler på os

En udvidelse af dit udviklingshold forstærker dit nuværende udviklingshold med mere ekspertise og eskalerer dine ressourcer i takt med projektudviklingen. Udviklet for at være tilpasset behovet, er dette en ideel løsning til nye virksomheder.

Hurtigt i gang, hurtigt i mål

Dit hold bliver samlet indenfor en måned, så du kan skubbe dine projekter i gang så hurtigt som muligt, med minimalt besvær og mindre udgift.

Den simple rekrutteringsproces sætter fokus på at finde specialister med stærk faglighed, og som passer kulturelt ind i din forretning.

For dig betyder det mindre fokus på endeløse portfolier, endeløse lønforhandlinger og bekymringer om output.

People-first rekruttering

Du modtager en håndfuld CV’er, som vores recruiters har valgt, baseret på erfaring i din teknologi, kulturelt fit og mængde af faglighed – alt sammen inden for 3 arbejdsdage.

3
Hurtigt fra start

Dit udvalgte udviklingshold vil være klar til start med dit projekt indenfor 10 arbejdsdage.

10
Øget sikkerhed

Arbejd med dit hold og mål deres evner, kulturelle fit med din virksomhed, og match med dine fremtidsplaner uden at skulle betale, indenfor din 2-ugers prøveperiode.

2

Dit hold, din tech-stack

Et dedikeret development team skal smelte sammen med dine eksisterende opgaver. Vi samler dit hold af talenter, med erfaring i lige netop dine programmer. Vi har talenter med et hav af forskellige baggrunde, hvilket hjælper med at sætte fart på ansættelsen. Sig farvel til langsommelig oplæring; fra QA engineers til UX designers, dine nye holdspillere sætter i løb fra starten.

Saml din fleksibel udvidelse af din udviklingshold og bliv klar til at vokse uden grænser.

Enkel proces, stærkt resultat

Du vil opleve mange fordele ved at arbejde med WeAssemble, når du samler dit udviklingshold.

Vores metoder er designet til at være agile og cost-effective, når vi skal samle det hold der passer bedst ind i din organisation, din kultur og dine mål.

Nærværende support

Dit europæiske account team er lige ved hånden igennem rekrutteringsprocessen og herefter, klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit nye hold.

Lav risiko

Med en 2-ugers prøveperiode og lavere omkostninger på hele pladen kan du søsætte dine modigste idéer, uden at investere synderligt meget tid og penge.

Sundt kulturelt samspil

Du får ikke blot et hold med evner i topkvalitet fra Indien, men også de rette mennesker som passer ind i din kultur, arbejdsgang og mål.

Flexibelt og skalerbart

Deadlines og planer har det med at rykke på sig. Dit dedikerede team er agilt og flexibelt, så det rykker sig sammen med dine ændrende behov.

Prisberegner

Vores priser er designet til at være fleksible, ligesom dit hold. Vælg hvad du har brug for i hver sektion, og beregneren giver dig et estimat. Du vil blive overrasket over vores konkurrencedygtige priser.

  01.Vælg dine teknologier

  Hvilke teknologier vil dit hold bruge? Specificer hvor mange udviklere du behøver til de forskellige teknologier.

  Front-end

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  Back-end

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  Mobile

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  Database

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  02.Tilføj specialister

  YDit projekt kan have brug for specialister. Tilføj hvilke specialister her.

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  03. Branche

  Vælg hvilken branche eller industri din virksomhed passer ind i.

  04.Projektets varighed

  Hvor længe har du brug for at dit udviklingshold arbejder på dit projekt og fremtidige projekter?

  1

  måned

  Anmeldelser

  Vores partnere fra nye startups til etablerede virksomheder stoler på os for vores ansvarlighed, opfindsomhed og handlekraft. Men tag ikke bare vores ord for det, her er hvad de har at sige.

  5

  “Offshore-holdet af vores drømme”

  I byggebranchen er det at kunne arbejde hurtigt og effektivt, hvad der vil adskille dig fra konkurrenterne. Vores nyoprettede udviklingsteam hjalp os med at gøre netop det, så vi kunne levere et produkt, der ville revolutionere vores tjenester og vores forhold til vores kunder. De er virkelig vores drømmes offshore-hold, og det har vi vores vidunderlige partnere hos WeAssemble at takke for.

  Jack Day

  Managing Director
  Queenswood Engagement

  5 Resultat
  5 Effektivitet
  4.9 Konsultation

  Land

  United Kingdom

  Projektet

  Vi samlede et offshore udviklingshold til Queenswood Engagement, til at støtte i produktionen af innovativ software og til at vinde nye forretningsmuligheder.

  Teknologier

  • Branche

   Stakeholder management og kommunikation

  • Hold størrelse

   9

  • Varighed

   1 år

  Branche

  Stakeholder management og kommunikation

  Hold størrelse

  9

  Varighed

  1 år

  5

  “WeAssemble tager sig tid til at forstå dit produkt lige så godt som du gør”

  Vores offshore-udviklingsteam har været medvirkende til at hjælpe os med at skalere vores produkt- og e-handelstilbud. Deres drive og dedikation til at sikre, at slutproduktet er det bedste, det kan være, er bemærkelsesværdigt. Vigtigst er det, at WeAssemble tager sig tid til at forstå dit produkt lige så godt, som du gør, og tage ansvar meget alvorligt.

  Craig Terry

  Managing Director
  Steinway & Sons

  5 Resultat
  5 Effektivitet
  5 Konsultation

  Land

  United Kingdom

  Projektet

  Vi samlede et offshore udviklingshold til Steinway & Sons, så de kunne modernisere deres rige arv, ved at bygge unikke tech produkter og møde deres kunder på en moderne måde.

  Teknologier

  • Branche

   Ecommerce

  • Hold størrelse

   25

  • Varighed

   1 år

  Branche

  Ecommerce

  Hold størrelse

  25

  Varighed

  1 år

  4.6

  “Teamets dedikation til levering er imponerende”

  Som nystartet ledte vi efter en omkostningseffektiv løsning på vores ressourceproblem. Arbejdet med WeAssemble frigjorde os til at føre en idé ud i livet, som vi bare ikke kunne efterlade på bordet. Holdets dedikation til levering er imponerende, og jeg arbejder med udfordrende brands på ungdomsmarkedet, så der skal meget til at imponere mig.

  Luke Hodson

  Founder of NERDS Collective

  4.7 Resultat
  4.5 Effektivitet
  4.6 Konsultation

  Land

  United Kingdom

  Projektet

  NERDS Collective havde brug for en økonomisk løsning til at disrupte deres branche med et revolutionært produkt; løsningen var et udvidet hold udviklere.

  Teknologier

  • Branche

   Kommunikation og Marketing

  • Hold størrelse

   25

  • Varighed

   Vedvarende

  Branche

  Kommunikation og Marketing

  Hold størrelse

  25

  Varighed

  Vedvarende

  faq development team extension by weassemble

  Ofte stillede spørgsmål

  Modellen for udvidelse af arbejdsholdet også kendt som team augmentation er en outsourcingstrategi som gør nytte af at outsource udviklingskrav til eksterne talenter.

  Offshore firmaer, som WeAssemble, er bedst egnet til at hjælpe virksomheder som ønsker at udvide deres udviklingshold hurtigt og billigt.

  Prisen for en udvidelse af udviklingsholdet vil afhænge af antallet af ingeniør, udviklere eller specialister du vil ansætte og hvilke sprog samt teknologier de kommer til at arbejde med. Brug vores beregner for at få et prisoverslag for dit arbejdshold og vores tjenester!

  Kontakt os i dag og lær mer og og hvordan man opbygger en dygtig og dedikeret arbejdshold udvidelse.

  Offshoring kan optimere omkostninger med på til 50% i forhold til lokal ansættelse.

  En dedikeret arbejdshold model er en tilgang til outsourcing softwareudviklingsprojekter. Den involverer typisk samarbejde mellem tre parter: kunden, outsourcing firmaet og offshore udviklings hold.

  faq development team extension by weassemble

  WeAssemble er her for at hjælpe dig

  Lad os samle dit offshore udviklingshold. Har du spørgsmål til vores processer? Klar til at skalere dit hold? Udfyld formularen – så vil vores hold kontakte dig indenfor 24 arbejdstimer.