Om os

Om os

Opgraderet offshoring

I adskillige år har vores founders bygget succesfulde offshore teams, på tværs af forskellige industrier. I den tid har de lært en masse om hvad der gør et godt hold fantastisk. De har også lært at den mest effektive og økonomiske måde at gøre det på, er at samle offshore udviklingshold. Skalerbare og flexible, mulighederne med et offshore udviklingshold er vidtstrækkende.

WeAssemble er baseret i Skandinavien, UK og Indien. Vores CEO Darragh O’Meachair leder vores europæiske kontor, og vores COO Nimesh Jain er leder i Indien. Nu er deres mål at hjælpe så mange virksomheder så muligt, med at låse op for det store potentiale der findes i offshoring.

Hvordan vi arbejder

Vi er en ny type offshoring virksomhed, med en unik approach.

Vores udvalg af fleksible services hjælper dig med at bygge og skalere dit softwareudviklingsteam, lige meget hvordan det måtte se ud. Vi samler dit offshore hold i Indien, og fylder det med stærk arbejdskraft – både udviklere og andre specialister – baseret på din opgave og din kulturelle identitet. Vi kan endda sørge for et kontor og udstyre det til dit hold.

I øvrigt er vores support hold, som er baseret i Europa, klar til at hjælpe dig i onboarding-processen og videre.

Mød WeAssemble holdet

Vores mangfoldige, venlige og dygtige team er spredt rundt på hele jordkloden, ligesom vores kunder.
Sig goddag!

Our Team

Darragh O’Meachair

Co-Founder & CEO

Our Team

Nimesh Jain

Co-Founder & COO

Our Team

Emma Jeppsson

Talent Alignment Director

Our Team

Prachee Bapat

Co-Founder & CPO

Our Team

Meghal Majithia

Filtered Talent Director