Laravel

Laravel

Lej Laravel
Udviklere

Planlægger du at ansætte et team af dedikerede Laravel-udviklere? Lej offshore dedikerede Laravel-udviklere gennem Weassemble til overkommelige priser.

Du kan hyre dedikerede Laravel-udviklere enten på timebasis eller månedlig (fuldtidsbasis). Vores eksterne Laravel-udviklere har stor ekspertise i at udvikle komplekse webapps, der kan tilpasses, baseret på dine krav.

Hvorfor skulle du vælge Laravel til din virksomhed?

Sikkerhedsfunktioner
Let e-mail-integrationsservices
God fejlhåndtering

Laravel er en berømt PHP-ramme på Github, der skaber engagerende webapplikationer, sikrede og meget skalerbare webapps. Det er ret nemt og kreativt at lave hjemmesideudvikling. Nogle af de andre fordele ved Laravel er:

Sikkerhedsfunktioner
God fejlhåndtering

Hvorfor hyre Laravel-udviklere fra Weassemble?

Weassemble giver førsteklasses support med sine ekspert Laravel-udviklere. Vi forsikrer kunderne om at opnå højere ROI ved at optimere deres omkostninger ved at udnytte Weassemble-ressourcer. Nogle af de andre grunde til at hyre et dedikeret Laravel-udviklerteam fra Weassemble er:

Ekspertise på 5+ år

Vores gennemsnitlige erfaring som udviklere ville være 5+ år.

Integritet

Integritet er vores højeste prioritet. Vi respekterer din datafortrolighed. Derfor overholder vi strenge NDA'er

Fleksibel model at vælge imellem

Hyr en dedikeret udvikler hverken på fuld tid eller timebasis i henhold til dine krav.

Overvågning i realtid

Du kan overvåge arbejdets fremskridt i realtid i projektstyringsværktøjer. Du kan holde dig selv lettet ved at prioritere arbejdet til de dedikerede teammedlemmer.

Problemfri kommunikation

Som alle udviklerens teammedlemmer, intet kommunikationsgab i god engelsk kommunikation.

Gennemsigtighed

Vores rapportering er regelmæssig i intervallet, fra tid til anden i henhold til kundens forventninger.

Ekspertise i Laravel-udvikling

Vores offshore Laravel-udviklere har stor ekspertise i at levere skalerbare og robuste løsninger. Som ekspert i Laravel bruger vi en open source-ramme til brugerdefinerbare webapplikationer, B2B-udviklingsløsninger, API’er og andre webtjenester.

Dediker offshore Laravel-udviklere

Hyr et dedikeret team af fjerntliggende Laravel-udviklere, som er yderst dygtige til at bygge komplekse webløsninger til vores kunder over hele kloden.

B2B Laravel-løsninger

Vores udviklerteam leverer løsninger med Laravel-rammerne og bygger skalerbare og sikrede applikationer til store organisationer.

Laravel Vedligeholdelse & Management

Vores offshore Laravel-udviklere holder dine applikationer vedligeholdt og administreret godt med god praksis.

Integration og opgradering

Vores Laravel-ekspertteam vil tage sig af opgraderings- og integrationsprocessen med den eksisterende app fra andre platforme som .NET, Python osv.

API udvikling

Lej vores Laravel-udviklere, eksperter i at bygge portaler, og tilpas udviklingen af ​​tilpassede API’er til alle slags organisationer.

Udvikling af e-handel

Vores eksterne Laravel-udviklere er ekspertise i at levere fremragende e-handelsløsninger til vores internationale kunder.

Ofte stillede spørgsmål

Antag, at du planlægger at udføre projektet og levere det til tiden. I så fald er det en fremragende tilgang at udnævne et dedikeret Laravel-udviklingsteam til at arbejde dedikeret på netop dit projekt og sikre leveringer til tiden.

Ja. Vi kan underskrive NDA. Vi tror på at opnå leverancerne og også på at holde fortrolighed.

Vi tilbyder tre forskellige engagementsmodeller. Du kan vælge at vælge hvem som helst baseret på din virksomhed eller projektkrav.

Det afhænger helt af de forbedrede funktioner og det komplekse arbejde, der er involveret i applikationen. Vores udviklere arbejder på First Time Right Code-metoden for at sikre leveringer til tiden.

Omkostningerne vil afhænge af funktioner og teint. I nogle tilfælde kan meget dygtige Laravel-udviklere blive brugt, hvilket kan øge prisen. Du kan kontakte os og drøfte dine præcise krav. Vi kan give et skøn over processen.

  • Hurtig udviklingstid
  • Større fællesskab
  • Let tilpasning
  • Autentificeringssystem med korrekt autorisation
  • Byg hurtigere webapplikationer.

kontakter os

En af vores kundesucceschefer kontakter dig inden for 24 arbejdstimer.
Bemærk: Vi sælger ikke dine oplysninger og følger GDPR-normerne strengt.