Offshore softwareudvikling

Offshore softwareudvikling

Unikke virksomheder kræver unikke løsninger. Vi skræddersyr en løsning til dit projekt.

Rettet mod dine behov

Din skræddersyede offshore løsning

offshore software development photo weassemble

Hvadend du har brug for hjælp til at bygge dine udviklingskræfter op fra bunden, eller råd til dit nuverænde setup, så kan vi lave en løsning til dig.

Med vores 20+ løsninger kan du mixe og matche – der er ingen grænser for hvad din løsning kan indebære.

offshore software development photo weassemble

Fremragende virksomheder stoler på os

Offshore softwareudvikling – er en innovativ løsning som hjælper virksomheder til at udvide deres softwareindererings egenskaber ved at opbygge et arbejdshold i en oversøisk ODC, som styres af et outsourcing firma.

Simpel proces, stærke resultater

Hvor mange ville se skævt til dine krav, der satser vi butikken.

Det gør vi fordi vi ved hvad softwareudvikling kræver fra alle involverede parter.

Vores løsninger er desgnet til at passe dig og dine behov.

Nærværende support

Dit europæiske account team er lige ved hånden igennem rekrutteringsprocessen og herefter, klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit nye hold.

Lav risiko

Du får en to-ugers prøveperiode og kan betale pr. time eller måned - en hurtig måde at levere vigtige projekter med lav risiko.

Flexibelt og skalerbart

Dit offshore udviklingshold er agilt og bevæger sig med dine ændrende behov. Vi sørger altid for at gøre holdet skalerbart.

Månedlig betaling eller på timebasis

Til lange projekter samler vi hold som bliver hyret på månedlig basis med 30 dages opsigelse. Hvis du har brug for kræfter lige nu og her hyrer vi også store talenter, som er klar til at arbejde på timebasis.

Offshore udviklingsmodeller

Offshore softwareudvikling tilbyder en billigere tilgang med lav risiko for at udvide dine operationer. Den hjælper innovative virksomheder som din til at udvide hurtigere samt arbejde klogere. Vi tilbyder tre måder som prioriterer samarbejde og fleksibilitet som giver ro i sindet samt stigende produktværdi.

WeAssemble skaber din offshore arbejdshold fra de bedste specialister i Indien og driver dine operationer. Din dedikerede Account Manager er med dig igennem hele processen for give support og vejledning om teamledelse og projektvejledning. Det betyder at du får mere tid til at udvide din virksomhed.

Teamudvidelse
Undgå ressourceflaskehalse
Udvid din eksisterende arbejdshold
Lav risiko, lav pris
Dedikeret arbejdshold
Fleksibel skabelse af arbejdshold
Integreres med din arbejdskultur
Kan ændres fra måned til måned
Offshore udviklingscentre
Placeret i Indien
Ideel til større arbejdshold
Fuldt brandert med dit logo

Din offshore model, din tekniske lagde

Uanset om du har brug for QA ingeniør der arbejder i Java eller app udviklere som eksperter i Android, vi samler dit arbejdshold ud fra de bedste og talentfulde medarbejdere med ekspertise i dine teknologier.

Lad os finde den bedste løsning til dig. Vi er her for at samle dit dedikerede development team, så du kan skalere hurtigere.

Anmeldelser

Vores offshore udviklingshold er lige så unikke som vores partnere. Få mere at vide om deres oplevelser direkte fra dem.

5

“Offshore-holdet af vores drømme”

I byggebranchen er det at kunne arbejde hurtigt og effektivt, hvad der vil adskille dig fra konkurrenterne. Vores nyoprettede udviklingsteam hjalp os med at gøre netop det, så vi kunne levere et produkt, der ville revolutionere vores tjenester og vores forhold til vores kunder. De er virkelig vores drømmes offshore-hold, og det har vi vores vidunderlige partnere hos WeAssemble at takke for.

Jack Day

Managing Director
Queenswood Engagement

5 Resultat
5 Effektivitet
4.9 Konsultation

Land

United Kingdom

Projektet

Vi samlede et offshore udviklingshold til Queenswood Engagement, til at støtte i produktionen af innovativ software og til at vinde nye forretningsmuligheder.

Teknologier

 • Branche

  Stakeholder management og kommunikation

 • Hold størrelse

  9

 • Varighed

  1 år

Branche

Stakeholder management og kommunikation

Hold størrelse

9

Varighed

1 år

5

“WeAssemble tager sig tid til at forstå dit produkt lige så godt som du gør”

Vores offshore-udviklingsteam har været medvirkende til at hjælpe os med at skalere vores produkt- og e-handelstilbud. Deres drive og dedikation til at sikre, at slutproduktet er det bedste, det kan være, er bemærkelsesværdigt. Vigtigst er det, at WeAssemble tager sig tid til at forstå dit produkt lige så godt, som du gør, og tage ansvar meget alvorligt.

Craig Terry

Managing Director
Steinway & Sons

5 Resultat
5 Effektivitet
5 Konsultation

Land

United Kingdom

Projektet

Vi samlede et offshore udviklingshold til Steinway & Sons, så de kunne modernisere deres rige arv, ved at bygge unikke tech produkter og møde deres kunder på en moderne måde.

Teknologier

 • Branche

  Ecommerce

 • Hold størrelse

  25

 • Varighed

  1 år

Branche

Ecommerce

Hold størrelse

25

Varighed

1 år

4.6

“Teamets dedikation til levering er imponerende”

Som nystartet ledte vi efter en omkostningseffektiv løsning på vores ressourceproblem. Arbejdet med WeAssemble frigjorde os til at føre en idé ud i livet, som vi bare ikke kunne efterlade på bordet. Holdets dedikation til levering er imponerende, og jeg arbejder med udfordrende brands på ungdomsmarkedet, så der skal meget til at imponere mig.

Luke Hodson

Founder of NERDS Collective

4.7 Resultat
4.5 Effektivitet
4.6 Konsultation

Land

United Kingdom

Projektet

NERDS Collective havde brug for en økonomisk løsning til at disrupte deres branche med et revolutionært produkt; løsningen var et udvidet hold udviklere.

Teknologier

 • Branche

  Kommunikation og Marketing

 • Hold størrelse

  25

 • Varighed

  Vedvarende

Branche

Kommunikation og Marketing

Hold størrelse

25

Varighed

Vedvarende

faq about

Ofte stillede spørgsmål

Efter en gennemgang af dine projektkrav, håndplukker vi dygtige og dedikerede webudviklere du kan møde. Kontakt os for at starte processen med at opbygge din offshore udviklingshold.

Det kan tage så lidt som to uger for os at definere din din strategi, udvælge dine ingeniør og få dem gjort klar med din teknologi.

Vi tildeler dig en dedikeret account manager som vil være til stede gennem hele processen for at hjælpe dig og holde dig opdateret om fremskridt.

Den hyrede udvikleres nøjagtige kvalifikationer afhænger af hvilke teknologier du har bruge dem til at arbejde i. Vi håndplukker ingeniører baseret på dine projektkrav samt udfordringer og vurderer deres færdigheder inden vi tildeler dem til dit arbejdshold.

Vi accepterer en række forskellige betalingsmetoder. For mere information om betalingsmetoder og priser bedes du kontakte vores dedikeret arbejdshold.

Karakter af offshore ansættelse er at den er fleksibel. Hvis der kræves en udskiftning, kan vi hurtigt finde en dygtig og troværdig ingeniør fra vores uddannelsesstudie til at udfylde eventuelle huller i dit arbejdshold.

Ja, dine dedikerede udviklere vil arbejde fuldtid på din projekt.

Offshore software udvikling er en innovativ løsning til virksomheder som søger muligheder til at udvide deres engineerings kapaciteter. Din faste arbejdshold arbejder i en offshore udviklingscenter i et andet land og administreres af en outsourcing virksomhed.

An offshore udviklingsteam er et arbejdshold af softwareingeniører ansat af din virksomhed. Det eneste forskel mellem din offshore arbejdshold og dine nuværende arbejdshold er at de førstnævnte arbejder fjernt fra et andet land, derfor ‘offshore.’

Offshore software udviklings tjenester tilbyder større fleksibilitet, reducerede omkostninger og kortere tid, som hjælper virksomheder med at reducere flaskehalse og nå krævende deadlines.

En offshore udviklingsmodel er en tilgang til at outsource softwareudviklingsprojekter. Den involverer som regel tre parter: kunden, outsourcing firmaet og et offshore udviklingshold.

faq about

WeAssemble er her for at hjælpe dig

Lad os samle dit offshore udviklingshold. Har du spørgsmål til vores processer? Klar til at skalere dit hold? Udfyld formularen – så vil vores hold kontakte dig indenfor 24 arbejdstimer.