Hvordan Maples forstærkede udviklingshold lancerede et nøgleprodukt under stram tidsnød.

Hvordan Maples forstærkede udviklingshold lancerede et nøgleprodukt under stram tidsnød.

Crypto

Udfordringen

Maple havde rygende travlt med at lancere deres nye stake.

På trods af et eksisterende udviklingshold var der brug for forstærkninger. Maple havde brug for at udvide deres ressourcer for at kunne nå i mål med deres projekt, og møde deres business-critical deadline. De vidste at de ikke kunne skaffe udviklerne selv indenfor tidsrammen, og hvis de skulle have en offshore løsning, så skulle den være low-risk og skalerbar.

Maple
Lokation: Melbourne, Australien
Branche: Crypto
Varighed: 6 måneder
Hold størrelse: 7 eksperter
Teknologier: MERN (MongoDb, Express, ReactJs, NodeJs)

Løsningen

Det gælder om at ramme rigtigt første gang

Vores partnerskab startede, da Maples Marketing Manager Charlotte Dodds rakte ud til WeAssembles co-founder Darragh O’Meachair, for at finde ud af hvordan vi kunne hjælpe dem, med deres stramme deadline. Efter indledende samtaler fik vi scopet deres behov.

Eftersom tidslinjen var stram var vi nødt til at være økonomiske i vores tilgang. Det galdt om at finde de rette mennesker første gang. Da vi scopede opgaven med Charlotte vendte vi de roller Maple havde brug for at få besat, med henblik på flere faktorer: De teknologier deres eksisterende hold brugte, deres kultur og kravene til projektet.

Det mundede ud i at WeAssemble søgte talentfulde kandidater til 7 forskellige roller, med erfaring i MERN tech-stacken og evnen til at passe ind i Maples hurtigløbende kultur. Maple havde brug for at det nye hold holdt daglig kontakt med deres eksisterende DevOps hold, for at sikre glidende resultater og for at håndtere pipeline. Et kulturelt match var altafgørende.

Rekruttering

Fra WeAssembles eksisterende talentressource.

Med Maples krav in mente tilrettelagde vi jobopslag til hver af rollerne, hvorefter vi delte dem med vores in-house rekrutteringshold.

Vores rekruttører talte med et håndplukket udvalg af ingeniører med ekspertise i Maples teknologier. Kandidaterne blev fundet ved hjælp af vores Filtered Talent proces, som sigter efter at hyre udelukkende fra top 3% af Indiens udviklere. For at gøre processen hurtigere fokuserede holdet på at finde kandidater, som WeAssemble allerede havde bekendtskab med.

Efter at have afholdt jobsamtaler med de bedste kandidater til rollerne og vægtet deres alignment med maples værdier, gav vi jobtilbud på vegne af Maple. Maples hold bliver gjort op af front-end udviklere, back-end udviklere og en QA.

Opsætning

Forstærket hold til hjemmearbejde

Med deadlinen lige på trapperne blev det besluttet at Maples udvidede hold skulle arbejde hjemmefra, for at mindske spild af tid. Vi udstyrede holdet med kvalitetsudstyr og sørgede for at de havde adgang til de rette teknologier og kommunikationsværktøjer. Det blev uden overraskelse en hurtig afgang. Onboardingen sørgede også for at det nye hold var på bølgelængde med Maples værdier, sikkerhedskrav og lønsystem.

SAMARBEJDE FØRST

Samarbejde mellem hold i Indien, UK & Australien

Alt dette sørgede for en sømløs integration med Maples eksisterende udviklingshold. Kommunikationen mellem det forstærkede team i Indien og Maples marketing manager og teknologihold i Australien blev varetaget af product manageren. En Slack kanal blev oprettet til dag-til-dag kommunikation mellem alle spillere i kerneholdet.

01
Achievement spotlight

Deadline nået gennem effektiv project management
02
Sikrede økonomiske besparelser der kan geninvesteres
03
Hjælpsomt og kompatibel holdudvidelse klar til vedvarende support

Resultatet

Maple nåede i mål trods aggresiv deadline

Maples udvidede udviklingshold var en kæmpe succes. For det første faldt de i hak med maples teknologi-, marketing- og designhold og synkroniserede projektet effektivt, for at kunne levere projektet til tiden.

For det andet, Maples nye medarbejdere blev sømløst integreret i det eksisterende team, tog imod Maples kultur og blev en reel del af holdet. Lige nu arbejder de sammen om at udvikle bedre funktionalitet til produktet , hvilket inkluderer støtte af et vedvarende marketing-push.

Maple nåede ikke blot deres aggresive deadline og skabte en sikker cryptovaluta, de fik også et effektivt hold som fortsat kan støtte netværkets vækst.

Lad os arbejde sammen

om at samle dit lavrisikio højkaliber offshore udviklingshold.