Maple bevæger sig hurtigere med en udvidet offshore-team

Maple bevæger sig hurtigere med en udvidet offshore-team

Crypto

UDFORDRINGEN

At supplere udviklingsressourcer for at lancere en ny funktion hurtigt

Som med de fleste projekter, der involverer blockchain, havde krypto-kapitalnetværket Maple brug for at handle hurtigt. Selvom de havde et eksisterende softwareudviklingsteam baseret i USA og Australien, var det allerede presset.

De havde brug for at udvide deres tilgængelige ressourcer for at kunne levere til tiden og opfylde dette forretningskritiske behov. Dog vidste de, at de ikke kunne ansætte nok ingeniører hurtigt nok uden hjælp udefra. Og hvis de skulle udnytte støtten fra et offshore-team, skulle det være økonomisk lavrisikabelt og skalérbart.

clutch_verified
KUNDERATING
4.8
"Vores kundeanmeldelser er verificeret af Clutch. Du kan være sikker på vores ekspertise inden for dette nicheområde..."

Om partneren

Maple er et institutionelt krypto-kapitalnetværk.

Bygget på Ethereum og Solana bringer Maple kapitalmarkederne på kæden.

BRANCH: Krypto
PLACERING: Melbourne, Australien

Løsningen

Vores partnerskab med Maple begyndte efter de første samtaler med grundlæggerne, Sid Powell og Joe Flanagan, og vores administrerende direktør, Darragh O’Meachair. Da de hørte, hvordan vores tilgang til offshore kunne hjælpe dem med at overvinde talentgabet og forkorte ansættelsestiderne uden at gå på kompromis med kompetence eller erfaring, var Maple ombord og begejstret for at udvide deres udviklingsteam i Indien.

VARIGHED: 6 måneder
HOLDSTØRRELSE: 7 eksperter

ANVENDTE TEKNOLOGIER: MERN ReactJs NodeJs Contentful AWS

cs-slide-1
cs-slide-2
cs-slide-3
cs-slide-4
cs-slide-1
cs-slide-2
cs-slide-3
cs-slide-4

App functionality

Headless CMS
Problemfri animation
Horizontal and vertical scrolling
API-integration
Headless CMS

Fra begyndelsen af dette projekt var kundens øverste prioritet at finde en hurtig løsning, der tilbød fleksibilitet. Da Maple’s udviklingsteam udviklede det nye website til krypto-netværket, brugte de en headless CMS til at hoste indholdet.

Dette gjorde det muligt for teamet effektivt at udfylde frontenden med indhold, der blev hentet fra den headless CMS; denne tilgang gjorde det også nemt at opdatere indholdet. Da projektet havde en stram tidsplan, tillod opbygningen af frontenden med støtte fra en headless CMS Maple’s team at arbejde hurtigt og levere deres nye website med en hurtig drejningstid.

Problemfri animation

Maple’s webdesign anvender animationer for at afspejle moderniteten i deres tilgang til finansiel styring. Fra et teknisk perspektiv kan animationer præsentere udfordringer med hensyn til indlæsningstid og funktionalitet på frontenden.

For at forbedre brugeroplevelsen og støtte disse tunge animerede elementer optimerede Maple’s team uploaden af animationer og illustrationer ved at undgå egenskaber, der langsommere ydeevnen eller påvirkede geometrien på siden.

Horizontal and vertical scrolling

Brugeroplevelsen var en vigtig overvejelse for Maple på alle stadier af udviklingsprocessen. Med en informationsrig startside var udviklerne opmærksomme på, at det at kræve, at brugerne manuelt klikkede sig igennem horisontale elementer, kunne forstyrre flowet på siden.

I stedet implementerede de automatisk horisontal rulning, der tillod brugerne at rulle problemfrit til slutningen af det horisontale element, hvorefter den vertikale rulning øjeblikkeligt fortsatte.

API-integration

Maple’s forstærkede udviklingsteam fik til opgave at vise realtidsdata på websitets front end for at tilbyde social bekræftelse til interesserede parter. De opbyggede en API, der forbinder frontenden med Maple’s PayPal-konto og trækker data øjeblikkeligt og sikkert til brug på tværs af websitet.

I stedet for at vise statiske data om det samlede antal udstedte lån og de samlede indbetalte beløb, forenkler Maple’s team processen ved at vise kritisk information.

Fremskyndet teamopbygning

Da tiden var knap, var vi nødt til at fremskynde opbygningen af dette udvidede team for Maple. Det betød, at vi skulle sikre os, at vi præcist vurderede de nødvendige ressourcer og udnyttede en unik egenskab ved det indiske jobmarked: evnen til at købe sig ud af opsigelsesperioderne for de valgte kandidater. I tæt samarbejde med vores specialister i talentafstemning på vores kontorer i Indien definerede Maple de nødvendige stillingsroller baseret på flere faktorer: de teknologier, deres eksisterende team brugte, deres kultur og projektets krav.

Konstant mulighed, konstant vækst

Dette handlede om, at WeAssemble skulle finde meget dygtige personer med erfaring inden for MERN-stakken og evnen til nemt at passe ind i Maples hurtige kultur, med syv roller der skulle besættes. Maple havde brug for, at deres udvidede team havde daglig kontakt med deres eksisterende DevOps-team for at sikre en problemfri levering og håndtering af processer, så en god kulturel pasform var afgørende. Det var afgørende at finde ingeniører, der havde en personlig passion for krypto, De-Fi og blockchain-teknologier for at sikre, at vi opbyggede et team, der kunne forstå Maples mål og udvikle deres egen erfaring ved at arbejde i dette udvidede team.

Vores talenteksperter talte med et udvalg af nøje udvalgte ingeniører med ekspertise inden for Maples teknologier. Disse personer blev fundet gennem vores Filtered Talent-proces, der sigter mod kun at ansætte de øverste 3% af udviklere i Indien. For at fremskynde processen fokuserede de på at vælge talenter fra WeAssembles omfattende pool af eksisterende ressourcer.

Efter at have interviewet de bedst egnede kandidater til rollerne og vurderet deres overensstemmelse med Maples værdier, fremsatte vi tilbud på Maples vegne. Maples team består af produktchefer, projektchefer, front-end-ingeniører, back-end-ingeniører og QA’er

REKRUTTERING OG OPSTILLING

Forbedret samarbejde og kommunikation

Dette sikrede, at Maples nyeste rekrutter blev integreret problemfrit med deres eksisterende udviklingsteam. Kommunikationen mellem det udvidede team i Indien og Maples tekniske team i USA og Australien var gnidningsløs, og eksekveringen var effektiv.

Til daglig kommunikation blev der oprettet en dedikeret Slack-kanal for at forbinde alle komponenter i kerneholdet. Selvom alle sprints blev styret fra Jira, kunne det udvidede team fremskynde leveringen uden problemer.

Vi satte Maples nye team op med førsteklasses udstyr og sikrede, at de havde adgang til de korrekte teknologier og kommunikationsværktøjer. Så det er ikke overraskende, at de kom godt fra start. Oplæringsprocessen omfattede også at få de nye rekrutter opdateret med Maples arbejdsmetoder og sikkerhedskrav.

01
Præstationsoversigt
Lanceret til tiden gennem effektiv projektstyring
02
Opnåede betydelige omkostningsbesparelser, der kunne reinvestere
03
Støttende og kompatibel udvidelse af teamet til at tilbyde løbende support

RESULTATERNE

Maple leverede inden for deres aggressive deadline

Maples udvidede udviklingsteam var en kæmpe succes. For det første samarbejdede de med Maples teknologi-, marketing- og designteams for at synkronisere projektet og gjorde en ekstra indsats for at levere inden for deadline.

For det andet integrerede Maples nyeste rekrutter sig problemfrit i deres eksisterende team, omfavnede deres kultur og blev en integreret del af holdet. De arbejder nu på at udvikle større funktionalitet til produktet, herunder at støtte en løbende markedsføring.

Ikke nok med at Maple leverede inden for deres aggressive deadline og skabte en sikrere kryptocurrency, men de fik også et fleksibelt og omkostningseffektivt team, der vil fortsætte med at støtte netværkets vækst.

WeAssemble er her
for at hjælpe

Hvad kunne et fleksibelt team af dedikerede offshore-udviklere gøre for din virksomhed? Tag kontakt for at opdage de ubegrænsede muligheder ved offshoring.