MEAN

MEAN

Lej MEAN Stack
Udviklere

Akronymet for MEAN er
M – MongoDB
E – Express.js
A – Angular
N – NodeJS

Lej Weassembles MEAN stack-udviklere, der udnytter til at levere sikre og robuste webløsninger.
Ansæt vores MEAN Stack-udviklere enten på time- eller fuldtidsbasis.
Hvis du planlægger at oprette et offshore MEAN Stack-udviklerteam baseret i Indien? ELLER søgte du at ansætte et dedikeret MEAN Stack-udviklerteam til dit projekt? Kontakt os for at få en gratis konsultation!

Hvorfor skulle du vælge MEAN Stack-udviklere til dine mobilapplikationer?

Fleksibilitet

MEAN Stack er et meget kompetent JS-framework til næste generations webudviklingsløsninger, specifikt i den digitale tilstedeværelse. Få af de andre MEAN Stack-fordele er:

Fleksibilitet

Hvorfor ansætte MEAN Stack-udviklere fra Weassemble?

Weassemble giver førsteklasses support med sine ekspert MEAN Stack Developers. Vi forsikrer kunderne om at opnå højere ROI ved at optimere deres omkostninger ved at udnytte Weassemble-ressourcer. Nogle af de andre grunde til at ansætte et dedikeret MEAN Stack Developers team fra Weassemble er:

Ekspertise på 5+ år

Vores gennemsnitlige erfaring som udviklere ville være 5+ år.

Integritet

Integritet er vores højeste prioritet. Vi respekterer din datafortrolighed. Derfor overholder vi strenge NDA'er

Fleksibel model at vælge imellem

Hyr en dedikeret udvikler hverken på fuld tid eller timebasis i henhold til dine krav.

Overvågning i realtid

Du kan overvåge arbejdets fremskridt i realtid i projektstyringsværktøjer. Du kan holde dig selv lettet ved at prioritere arbejdet til de dedikerede teammedlemmer.

Problemfri kommunikation

Som alle udviklerens teammedlemmer, intet kommunikationsgab i god engelsk kommunikation.

Gennemsigtighed

Vores rapportering er regelmæssig i intervallet, fra tid til anden i henhold til kundens forventninger.

Ekspertise i MEAN Stack Development

I Weassemble udvikler vi arbejdsstyrken baseret på forudgående planlægning. Vi bruger potentialet i de nyeste MEAN Stack-teknologier til at bygge præstationsdrevne webløsninger. Vores ydelser omfatter ERP-udvikling, CMS-udvikling mv.

Tilpasset CMS-udvikling

Lej vores MEAN Stack-udviklere, der er godt rustet til at levere tilpassede webapp-løsninger i henhold til dine forretningskrav.

Dedikeret team af MEAN Stack-udviklere

Vores dedikerede MEAN Stack-udviklere er i stand til at bygge meget sikre, robuste og engagerende webapplikationer.

Migration & Integration

Vores MEAN Stack-udviklere har praktisk erfaring med at migrere data fra den eksisterende app og integrere dem til den MEAN Stack-baserede platform problemfrit.

E-handelsudvikling

Lej vores offshore MEAN Stack-programmører, som kan levere forskellige e-handelsudviklingstjenester for at øge din virksomheds produktivitet.

MEAN Stack Vedligeholdelse & Management

Vores eksterne MEAN Stack-udviklere har god erfaring med at administrere og vedligeholde MEAN Stack-webtjenester problemfrit for kunder over hele kloden.

Virksomhedsløsninger

Lej vores MEAN Stack-kodere, som har beriget erfaring med at levere kundevenlige forretningsløsninger og øger deres ROI.

Ofte stillede spørgsmål

Antag, at du planlægger at udføre projektet og levere det til tiden. I så fald er det en fremragende tilgang at udnævne et dedikeret MEAN Stack-udviklingsteam til at arbejde dedikeret på netop dit projekt og sikre leveringer til tiden.

Ja. Vi kan underskrive NDA. Vi tror på at opnå leverancerne og også på at holde fortrolighed.

Vi tilbyder tre forskellige engagementsmodeller. Du kan vælge at vælge hvem som helst baseret på din virksomhed eller projektkrav.

Helt sikkert, ja. Det sparer enorme penge ved ikke at implementere dit arbejde på forskellige platforme. Dette betyder dog, at du kan få fejlfri kommunikation med dit team og mindre effekt og produktivitet. Det sikrer hurtigere levering af projektet og sparer enorm tid.

MEAN Stack er et JS-framework, der er fleksibelt nok til at fungere på front-end, og back-end tillader koderne at skifte fra klient- til server-side med det samme. Det øger fleksibiliteten i arbejdet, øger hastigheden, og koder kan genbruges.

kontakter os

En af vores kundesucceschefer kontakter dig inden for 24 arbejdstimer.
Bemærk: Vi sælger ikke dine oplysninger og følger GDPR-normer strengt.