Offshore udviklingscenter

Offshore udviklingscenter

Vi samler dit eget offshore udviklingshold i Indien. Den perfekte løsning til større hold.

Dit innovationscenter

Dedikeret, robust og offshore

offshore development centre photo weassemble

Når kompleksiteten af dit projekt gror, bør dit hold også gro. Et offshore udviklingscenter er er den mest effektive måde at skalere dine ressourcer, mens du bibeholder din virksomheds identitet.

Dit offshore udviklingscenter er ikke blot hjemsted for 30+ udviklere og specialister, men også en direkte forgrening af dit nuværende hovedkvarter. Trods basen i Indien vil dit udviklingscenter være fuldt brandet med dit logo og det ypperste udstyr.

offshore development centre photo weassemble

Offshore udviklingscentre – er baseret i udlandet og er ideelt egnet til større arbejdsforhold. WeAssemble står for at oprette dit offshore udviklingscenter og vil administrere dine softwareudviklings muligheder i Indien.

Fremragende virksomheder stoler på os

Nye muligheder venter, med dit nye udviklingscenter.

Når dit nye udviklingscenter skal åbnes, går vi den ekstra mil for at det bliver på den bedste lokation, med det mest konkurrencedygtige talent i Indien. Dit hold arbejder bedst når de er motiverede, føler sig støttet og har et inspirerende miljø at arbjde i. Derfor dekorerer vi udviklingscenteret med din virksomheds logo og branding, så udviklerne føler sig connected til resten af virksomheden. Deres arbejdsplads bliver behagelig og udstyret med teknologi der giver dem mulighed for at excellere i deres roller.

People-first rekruttering

Du modtager en håndfuld CV’er, som vores recruiters har valgt, baseret på erfaring i din teknologi, kulturelt fit og mængde af faglighed – alt sammen inden for 3 arbejdsdage.

3
Hurtig start

Dine udvalgte udviklere vil være klar til at arbejde på dit projekt, med den bedste teknologi, indenfor 10 arbejdsdage.

10
Få det stablet på benene

Vi finder et passende kontor og sætter arbejdspladserne op. Et behageligt og dekoreret arbejdsmiljø vil være klar indenfor 10 arbejdsdage.

10

Din offshore udviklingscenter er din nye center for innovation. Lad os starte med at udvikle i dag.

Dit hold, din tech-stack

Et dedikeret development team skal smelte sammen med dine eksisterende opgaver. Vi samler dit hold af talenter, med erfaring i lige netop dine programmer. Vi har talenter med et hav af forskellige baggrunde, hvilket hjælper med at sætte fart på ansættelsen. Sig farvel til langsommelig oplæring; fra QA engineers til UX designers, dine nye holdspillere sætter i løb fra starten.

Byg din offshore udviklingscenter. Bliv klar. Opskaler.

Investering i en offshore udviklingscenter er den første skridt mod større udvidelse.

Din arbejdshold er motiveret, dedikeret til dine mål og klar til at blive din virksomheds teknologiske fremskridshub.

Vores metoder er designet til at være tilpasselige og omkostningseffektive så vi kan skabe et arbejdshold tilpasset dine langsigtede mål og som vil være uovertruffen i sin dygtighed og ambition.

Engageret support

Din baserede i Europa kontogruppe står klar til at hjælpe igennem ansættelsesprocessen og videre for at hjælpe dig med at få mest muligt ud at dit offshore udviklingscenter.

Omkostningseffektiv

Din offshore udviklingscenter består af talentfulde, dedikerede og alsidige personer. Lyder godt? Det bliver endnu bedre. Den strømlinede rekrutteringsprocess betyder at du kan spare tusinder som du kan geninvestere i andre mere ambitiøse projekter.

Opnå dine mål

Din nye udviklingshold er knyttet til din virksomhed med en fælles dedikation for at opnå dine mål. De er ikke bare en forlængelse af din virksomhed, men en integreret arbejdshold som arbejder hårdt for at levere succesfulde projekter.

Ansvarlighed

En succesfuld offshore udviklingshold er ansvarlig og gennemskuelig. Det er derfor vi udvælger dine ingeniør og specialister baseret på deres erfaring, karakter og pålidelighed.

Anmeldelser

Alt hvad vi maver er centreret omkring vores partnere. Se hvad de har at sige.

5

“Offshore-holdet af vores drømme”

I byggebranchen er det at kunne arbejde hurtigt og effektivt, hvad der vil adskille dig fra konkurrenterne. Vores nyoprettede udviklingsteam hjalp os med at gøre netop det, så vi kunne levere et produkt, der ville revolutionere vores tjenester og vores forhold til vores kunder. De er virkelig vores drømmes offshore-hold, og det har vi vores vidunderlige partnere hos WeAssemble at takke for.

Jack Day

Managing Director
Queenswood Engagement

5 Resultat
5 Effektivitet
4.9 Konsultation

Land

United Kingdom

Projektet

Vi samlede et offshore udviklingshold til Queenswood Engagement, til at støtte i produktionen af innovativ software og til at vinde nye forretningsmuligheder.

Teknologier

 • Branche

  Stakeholder management og kommunikation

 • Hold størrelse

  9

 • Varighed

  1 år

Branche

Stakeholder management og kommunikation

Hold størrelse

9

Varighed

1 år

5

“WeAssemble tager sig tid til at forstå dit produkt lige så godt som du gør”

Vores offshore-udviklingsteam har været medvirkende til at hjælpe os med at skalere vores produkt- og e-handelstilbud. Deres drive og dedikation til at sikre, at slutproduktet er det bedste, det kan være, er bemærkelsesværdigt. Vigtigst er det, at WeAssemble tager sig tid til at forstå dit produkt lige så godt, som du gør, og tage ansvar meget alvorligt.

Craig Terry

Managing Director
Steinway & Sons

5 Resultat
5 Effektivitet
5 Konsultation

Land

United Kingdom

Projektet

Vi samlede et offshore udviklingshold til Steinway & Sons, så de kunne modernisere deres rige arv, ved at bygge unikke tech produkter og møde deres kunder på en moderne måde.

Teknologier

 • Branche

  Ecommerce

 • Hold størrelse

  25

 • Varighed

  1 år

Branche

Ecommerce

Hold størrelse

25

Varighed

1 år

4.6

“Teamets dedikation til levering er imponerende”

Som nystartet ledte vi efter en omkostningseffektiv løsning på vores ressourceproblem. Arbejdet med WeAssemble frigjorde os til at føre en idé ud i livet, som vi bare ikke kunne efterlade på bordet. Holdets dedikation til levering er imponerende, og jeg arbejder med udfordrende brands på ungdomsmarkedet, så der skal meget til at imponere mig.

Luke Hodson

Founder of NERDS Collective

4.7 Resultat
4.5 Effektivitet
4.6 Konsultation

Land

United Kingdom

Projektet

NERDS Collective havde brug for en økonomisk løsning til at disrupte deres branche med et revolutionært produkt; løsningen var et udvidet hold udviklere.

Teknologier

 • Branche

  Kommunikation og Marketing

 • Hold størrelse

  25

 • Varighed

  Vedvarende

Branche

Kommunikation og Marketing

Hold størrelse

25

Varighed

Vedvarende

faq offshore development centre picture weaasemble.team

Ofte stillede spørgsmål

ODC står for offshore development center og er en type forretningsmodel. En ODC er et kontor som befinder sig et andet sted i forhold til hovedkontor, typisk oversøisk. Den indkvarterer virksomhedens software udviklingshold, som typisk koster mindre end at opbygge en ny arbejdsgruppe intert.

Arbejdshold inden for en ODC tilbyder en række ydelser som inkludere applikation- og hjemmesidedesign, softwareudvikling og IT support.

Offshore softwareudvikling er en innovativ løsning til virksomheder som ønsker at udvide deres software genererings muligheder. Din permanent arbejdshold i en offshore udviklingscenter i et andet land, som styres af et outsourcing firma.

Offshore udviklingsmodel er en tilgang til outsourcing af softwareudviklingsprojekter. Den involverer typisk samarbejde mellem tre parter: kunden, outsourcing firmaet og offshore udviklings hold.

Offshore-udviklere tilbyder dedikerede ressourcer til en enkelt virksomhed og arbejder udelukkende med dets projekter. Det er som regel en projektleder eller produktleder som overser dem. I denne model har kunden ekstra støtte fra offshoring firmaet, som styrer administration, HR og løn.

faq offshore development centre picture weaasemble.team

WeAssemble er her for at hjælpe dig

Lad os samle dit offshore udviklingshold. Har du spørgsmål til vores processer? Klar til at skalere dit hold? Udfyld formularen – så vil vores hold kontakte dig indenfor 24 arbejdstimer.