Augmenteret udviklingsteam hjælper Sotheby’s med at skalere ejendomsadministration

Augmenteret udviklingsteam hjælper Sotheby’s med at skalere ejendomsadministration

Property Management

UDFORDRINGEN

Udnyttelse af udviklingspotentiale med en fleksibel udvidelse

Sotheby’s International Realty er en fremtrædende spiller inden for luksus ejendomsmarkedet. Imidlertid begrænsede deres tredjeparts ejendomsadministrationssystem med en statisk frontend deres forretning. Som med mange tredjeparts løsninger havde dette værktøj flere funktionsbegrænsninger. SIR-teamet havde brug for et fleksibelt produkt, der understøttede og automatiserede alle dele af deres forretning, lige fra markedsføring og salg til ejendomsadministration og juridiske forhold.

Dog havde de ikke den tekniske ekspertise til at påtage sig et sådant projekt selv, og deres kerneudviklingsteam baseret i USA havde ikke kapaciteten. Desuden krævede dette kortvarige projekt ikke ansættelse af yderligere permanente udviklere, hvilket satte SIR i en fastlåst situation. De havde brug for en løsning, der var fleksibel, skalerbar og omkostningseffektiv. Derfor vendte de sig mod offshoring.

clutch_verified
KUNDERATING
4.8
"Vores kundeanmeldelser er verificeret af Clutch. Du kan være sikker på vores ekspertise inden for dette nicheområde..."

Om partneren

I næsten 50 år har Sotheby’s International Realty forbundet deres prestigefyldte klientel med luksus ejendomsannoncer i attraktive destinationer over hele verden.

Sotheby’s har over 1.000 kontorer globalt, et globalt netværk af ejendomsmæglerfirmaer og en årlig omsætning på over 1,5 milliarder dollars.

BRANCHEN: Luksus ejendomsadministration
PLACERING: USA, London, Madrid, Balearerne

Løsningen

Building an offshore team was the most effective way to justify creating a native property management platform built around the exact needs of the SIR team. After meeting with WeAssemble to explore their offshoring options, SIR opted for a dedicated development team solution. Such a team offered many benefits, including expedited build time and cost savings compared to onshore hiring.

VARIGHED: 12 måneder
HOLDSTØRRELSE: 20 eksperter

ANVENDTE TEKNOLOGIER: ReactJs MongoDB

cs-slide-1
cs-slide-2
cs-slide-3
cs-slide-4
cs-slide-1
cs-slide-2
cs-slide-3
cs-slide-4

App-funktionalitet

Custom lead management system
Property management solution
Four front ends with custom CMS
Custom lead management system

The team build a custom lead management system for SIR’s agents. Designed to maintain processes, this system managed customers across their lifetime, capturing all communications and automatically allocating new leads to agents.

Property management solution

SIR required a modernised property management solution; the first step was to migrate all properties and data from their legacy database into the new system with a custom script.

The new system interlinks with the lead management system, automatically creating dynamic property brochures for agents to send to leads with their inputted pricing.

Four front ends with custom CMS

SIRs team created four front ends with custom CMS, one for each location: Menorca, Majorca, Ibiza and Madrid.

The website features a chat integration to support customer engagement, multiple currencies, languages and units to appeal to a larger demographic and a custom search function with the option for leads to receive automated email notifications with new properties that match their search.

Prioritering af samarbejde

SIR’s udvidede udviklingsteam arbejdede tæt sammen med deres interne tekniske leder, der styrede produktudviklingen og præsenterede resultaterne for virksomhedens direktør og ejer.

Udover at integrere med det udviklingsteam, der var baseret i USA, arbejdede SIR- og WeAssemble-teamsene sammen online på tværs af flere tidszoner og sprog ved hjælp af Slack til daglig kommunikation og styring af sprint via Jira. Dette lagde grundlaget for en effektiv proces, der understøttede en problemfri drift af produktets pipeline. Vi tilbød også træning i brugen af deres nye ejendomsadministration platform.

Dog arbejdede SIR’s kerneudviklingsteam baseret i USA på fuld kapacitet og kunne ikke skaleres hurtigt nok til at levere dette afgørende projekt. Derudover krævede dette kortvarige projekt ikke ansættelse af permanente udviklere, hvilket satte SIR i en fastlåst situation. De havde brug for en løsning, der var fleksibel, skalerbar og omkostningseffektiv.

Selvom kommunikation er afgørende i enhver arbejdsrelation, er det afgørende, når man arbejder med et globalt team. Da SIR-teamet er fordelt over USA, Storbritannien og Sydeuropa, var vi nødt til at overvinde udfordringerne ved at håndtere kommunikation på tværs af flere afdelinger, sprog, tidszoner, kulturer og geografier. Vores proces er designet til at være opmærksom på sådanne udfordringer; med den rette indstilling og værktøjer var vi i stand til ikke kun at imødekomme, men også overvinde disse udfordringer.

For at forhindre forsinkelser efter implementeringen af deres nye administrationsplatform udarbejdede vi en vejledning om, hvordan man bruger platformen og sikrede, at SIR-teamet havde al den support, de havde brug for for at integrere det nye værktøj problemfrit i deres daglige arbejde.

REKRUTTERING OG OPSTILLING

Sådan opbygger du det perfekte offshore-team

Meadow case by Weassemble

WeAssembles interne rekruttere gik i gang med at udvide deres eksisterende team ved at søge efter CV’er fra en række meget talentfulde udviklere i Indien. Vores Filtered Talent-proces, der sigter mod kun at ansætte blandt de øverste 3% af udviklere i landet, sikrede, at alle, der blev interviewet, var meget kvalificerede, trænet i de nødvendige teknologier og i overensstemmelse med SIR’s kultur, herunder deres arbejdsmetoder.

Vi rekrutterede front-end og back-end-udviklere, DevOps, QA’er, forretningsanalytikere, en produktchef og en projektleder til at støtte SIR’s eksisterende team. Dette team af 20 eksperter blev oprettet med førsteklasses udstyr forudindlæst med partnerens teknologier, klar til at gå i gang.

Meadow case by Weassemble
01
Højdepunkt for resultater
Opnåede omkostningsoptimeringer ved at give SIR mulighed for at opbygge deres egen platformløsning og betydeligt reducere de løbende omkostninger ved tredjeparts teknologilicenser
02
Øget effektivitet på tværs af hele organisationen ved at lette automatiseringen af processer
03
Støttet samarbejdet mellem globale teams, glattet kommunikationen på tværs af flere tidszoner og sprog og fremmet døgnkontinuerlig udvikling

RESULTATERNE

SIR forbliver konkurrencedygtig med en administrationsplatform leveret af offshore-teamet

I dag fortsætter SIR med at bruge deres skræddersyede ejendomsadministrationsplatform. Dette har gjort det muligt for den luksuriøse internationale ejendomsmægler at forblive konkurrencedygtig med en unik service, der er skræddersyet til deres specifikke arbejdsmetoder.

En ekstra automatisering på tværs af virksomheden har bedre forbundet tidligere isolerede teams, herunder internationale ejendomsmæglere, klientstyring, marketing og ledelsesteam. Denne smidighed i, hvordan de administrerer deres ejendomme og agenter har tilladt SIR at udnytte den værdi, der er tilgængelig for dem.

SIR’s fleksible udviklingsteam extension var en stor succes med at hjælpe med at lancere en skræddersyet platform ved at arbejde tæt sammen med deres eksisterende team om tilpassede API-integrationer og hjælpe med at integrere værktøjet i virksomhedens større infrastruktur. Dette har holdt SIR konkurrencedygtig og genereret større overskud.

WeAssemble er her
for at hjælpe

Hvad kunne et fleksibelt team af dedikerede offshore-udviklere gøre for din virksomhed? Tag kontakt for at opdage de ubegrænsede muligheder ved offshoring.