WordPress

WordPress

Lej WordPress
Udviklere

Weassemble fik højtuddannede WordPress-udviklere, som har 5+ års erfaring i gennemsnit, ekspertise i at bygge WordPress-applikationer.

Det omfatter WordPress-temaudvikling, WordPress-plugin-udvikling, WordPress-webstedudvikling eller -administration og WooCommerce-udvikling for at give 360-graders support. Vi understøtter dog ansættelse af et dedikeret team af WordPress-udviklere baseret på engagementsmulighederne, enten time- eller fuldtidsbasis .

Hvorfor skal du vælge WordPress til din virksomhed?

WordPress er det mest berømte indholdsstyringssystem (CMS) i open source. Det er gratis til installation og implementering. Plugins og skabeloner giver bedre fleksibilitet og reducerer både omkostninger og tid. Nogle af de andre fordele ved WordPress er:

Udvikling af temaer og plugin

Divi

Genesis

Themify

Tesla

WPZoom

Monster widget

RTL tester

Trellis

Bedrock

Sage

Pantheon.io

Pictura

Fontello

Font Awesome

WP-CLI

Generate WP

Duplicator

Roots.io

Uilang

Sketch

Hvorfor hyre WordPress-udviklere fra Weassemble?

Weassemble giver førsteklasses support med sine ekspert WordPress-udviklere. Vi forsikrer kunderne om at opnå højere ROI ved at optimere deres omkostninger ved at udnytte Weassemble-ressourcer. Nogle af de andre grunde til at ansætte et dedikeret WordPress-udviklerteam fra Weassemble er:

Ekspertise på 5+ år

Vores gennemsnitlige erfaring som udviklere ville være 5+ år.

Integritet

Integritet er vores højeste prioritet. Vi respekterer din datafortrolighed. Derfor overholder vi strenge NDA'er

Fleksibel model at vælge imellem

Hyr en dedikeret udvikler hverken på fuld tid eller timebasis i henhold til dine krav.

Overvågning i realtid

Du kan overvåge arbejdets fremskridt i realtid i projektstyringsværktøjer. Du kan holde dig selv lettet ved at prioritere arbejdet til de dedikerede teammedlemmer.

Problemfri kommunikation

Som alle udviklerens teammedlemmer, intet kommunikationsgab i god engelsk kommunikation.

Gennemsigtighed

Vores rapportering er regelmæssig i intervallet, fra tid til anden i henhold til kundens forventninger.

Ekspertise i WordPress udvikling

Weassemble fik certificerede WordPress-udviklere i vores team. Vores team har ekspertise i en række WordPress-løsninger og opnår resultater i topkvalitet.

WordPress-løsninger, der kan tilpasses

Vores eksterne WordPress-udviklere er tilstrækkelige til at skabe og håndtere komplekse, tilpassede løsninger til forskellige virksomheder.

Dedikeret WordPress-udviklerteam

Vi har et specialiseret team af dedikerede offshore WordPress-udviklere og projektledere, som arbejder på alle mulige ekspertiseløsninger.

Responsive WordPress-websteder

Weassemble offshore-udviklere er kreative nok til at tilbyde attraktive og responsive WordPress-websteder.

WooCommerce udvikling

Lej yderst dygtige WordPress-programmører eksternt, og brug dem til at arbejde på WooCommerce for at opfylde dine e-handelsmål.

Udvikling af plugin

Hyr kvalificerede WordPress-udviklere til at arbejde på meget skalerbare og lukrative plugins, der passer til enhver enhed.

Integrations- og migrationstjenester

Weassemble hjælper med at ansætte en specialist til at udføre migrering fra det eksisterende websted og integrere med WordPress problemfrit.

Ofte stillede spørgsmål

Antag, at du planlægger at udføre projektet og levere det til tiden. I så fald er det en god idé at udnævne et dedikeret WordPress-udviklingsteam til at arbejde dedikeret på netop dit projekt og sikre leveringer til tiden.

Ja. Vi kan underskrive NDA. Vi tror på at opnå leverancerne og også på at holde fortrolighed.

Vi tilbyder tre forskellige engagementsmodeller. Du kan vælge at vælge hvem som helst baseret på din virksomhed eller projektkrav.

WordPress er open source, og det er gratis at bruge. Det er designet til at give et SEO-venligt miljø og giver løftestang til at forbedre dit domænes optimering.

Vores team er fuldt udstyret med yderst professionelle udviklere, der gør fremskridt på daglig basis. For at overvåge fremskridtene kan projektstyringsværktøjer bruges. Bortset fra projektstyringsværktøjer skal andre IM’er som Skype, Gtalk osv. være en løftestang for hurtig kommunikation.

Nogle af grundene til at vælge WordPress frem for andre CMS er:

  • Let udvikling
  • Aktivt fællesskab for udvikling
  • Problemfri tilpasning
  • Oprettelse af autentificeringssystemer
  • Engagerende applikationer

kontakter os

En af vores kundesucceschefer kontakter dig inden for 24 arbejdstimer.
Bemærk: Vi sælger ikke dine oplysninger og følger GDPR-normerne strengt.