RPA

RPA

Leje
RPA udviklere

Akronymet af RPA er Robotic Process Automation. Det er en softwareteknologi, der hjælper med at bygge, implementere og administrere softwarerobotter. Ved at implementere RPA kan du reducere arbejdsbyrden, strømline processerne og ressourceudnyttelsen problemfrit.

Du kan hyre dedikerede RPA-udviklere enten på time- eller fuldtidsbasis.
Ønsker du at outsource din automatiseringsproces ved hjælp af RPA? Eller havde du planer om at ansætte et team af dedikerede offshore RPA-udviklere baseret i Indien? Kontakt os og få en gratis konsultation!

RPA værktøjer og sprog

Hvorfor skulle du vælge RPA-udviklere til dine forretningsapplikationer fra Weassemble?

Hovedformålet med RPA-tjenester er at levere forbedrede løsninger og minimere risikoen ved at optimere vores indsats på et kritisk område og øge effektiviteten af ​​processen. Hyr vores dedikerede offshore RPA-udviklere for at forbedre arbejdskvaliteten og få andre fordele som:

Skalerbarhed

høj hastighed &
Nøjagtighed

Detaljeret analyse og
Indsigt i ydeevne

Service af højere kvalitet

Hybrid platform
Kompatibilitet

Hurtigere tid
Til markedet

360 grader og
24/7 support

Resultatdrevet
Nærme sig

Hvorfor hyre RPA-udviklere fra Weassemble?

Weassemble giver førsteklasses support med sine ekspert RPA-udviklere. Vi forsikrer kunderne om at opnå højere ROI ved at optimere deres omkostninger ved at udnytte Weassemble-ressourcer. Nogle af de andre grunde til at ansætte et dedikeret RPA-udviklerteam fra Weassemble er:

Ekspertise på 5+ år

Vores gennemsnitlige erfaring som udviklere ville være 5+ år.

Integritet

Integritet er vores højeste prioritet. Vi respekterer din datafortrolighed. Derfor overholder vi strenge NDA'er

Fleksibel model at vælge imellem

Hyr en dedikeret udvikler hverken på fuld tid eller timebasis i henhold til dine krav.

Overvågning i realtid

Du kan overvåge arbejdets fremskridt i realtid i projektstyringsværktøjer. Du kan holde dig selv lettet ved at prioritere arbejdet til de dedikerede teammedlemmer.

Problemfri kommunikation

Som alle udviklerens teammedlemmer, intet kommunikationsgab i god engelsk kommunikation.

Gennemsigtighed

Vores rapportering er regelmæssig i intervallet, fra tid til anden i henhold til kundens forventninger.

Ekspertise i RPA udvikling

Weassemble RPA-udviklere har enorm ekspertise til at identificere mulighederne for automatisering og reducere hindringerne fra robotprocessen. Vi leverer 360-graders løsninger til at se forretningsmulighederne, udrydde den irrelevante proces, automatisere de kritiske opgaver og digitalisere organisationens komplette drift.

Dedikerede RPA-udviklere

Lej vores dedikerede offshore RPA-udviklere, som har enorm viden om håndtering af innovative applikationer som UiPath, Pega og andre værktøjer, der bruges til RPA.

Infrastruktur og support

Hvis organisationen har implementeret RPA-teknologi, kan den finde nye forretningsmuligheder, der skal automatiseres. Vores RPA-udviklere yder 360 graders support og hjælper med at øge effektiviteten.

Robotic Automation Designs

Vores RPA automationsanalytikere er godt rustet til at skabe en manuel proces, der kræver automatisering. Når først er designet til automatiseringsstrukturen, vil vores RPA-ekspertteam sende dig designs til din feedback.

RPA konsultation

Vores offshore dedikerede RPA-eksperter udleder den bedste strategi for din virksomhed. Vores RPA-ekspert vil analysere værktøjerne, forberede arbejdsgangen og skabe en køreplan for at improvisere og være på forkant med dine konkurrenter.

COE-konfiguration

Hyr vores dedikerede fjern-RPA-udviklere til at konfigurere CoE og giver komplet support til robotevaluering, skabelse af design, udvikling og implementering.

Robotudvikling og -support

Vores RPA-udviklere har enorm viden om Robots udvikling og assistance gennem hele processen.

Ofte stillede spørgsmål

Antag, at du planlægger at udføre projektet og levere det til tiden. I så fald er det en glimrende tilgang at udnævne et dedikeret RPA Developers-udviklingsteam til at arbejde dedikeret på netop dit projekt og sikre leveringer til tiden.

Ja. Vi kan underskrive NDA. Vi tror på at opnå leverancerne og også på at holde fortrolighed.

Vi tilbyder tre forskellige engagementsmodeller. Du kan vælge at vælge hvem som helst baseret på din virksomhed eller projektkrav.

Ved at indføre RPA søger organisationerne en langsigtet udvikling af skalerbarhed, hvilket betyder, at antallet af robotter kan genbruges i forskellige organisationsafdelinger.

Weassemble har veludstyrede RPA-udviklere, der kan udnytte dine ideologier og give lukrative strategier til at forbedre din forretning.

Forskellige faktorer er involveret i at bestemme tiden og omkostningerne for RPA-udviklere. For det meste afhænger det af kompleksiteten af ​​RPA-applikationen. Vores RPA-udviklere leverer forretningscentrerede løsninger til at opfylde dine krav.

RPA gennemarbejder den opgave, der er tildelt i arbejdsgange. I detaljer holdes forskellige instruktionerssæt i rækkefølge for hvert bestemt trin. Når arbejdsgangen er afsluttet, kører softwaren programmet og udfører de nødvendige instruktioner i henhold til de givne krav.

kontakter os

En af vores kundesucceschefer kontakter dig inden for 24 arbejdstimer.
Bemærk: Vi sælger ikke dine oplysninger og følger GDPR-normer strengt.