Machine Learning

Machine Learning

Leje
Maskinelæring
Eksperter

Vores dedikerede Machine Learning-eksperter leverer lukrative AI-løsninger og dataprodukter ved at implementere forskellige teknologier som Machine Learning og Neurale netværk.

Du kan hyre vores dedikerede Machine Learning-eksperter enten på time- eller fuldtidsbasis. Hvis du planlægger at oprette et dedikeret team af Machine Learning-eksperter? Eller søgte du at outsource Machine Learning-processen? Kontakt os og få en gratis konsultation!

Hvorfor skulle du vælge Machine Learning til din virksomhed?

Højt sikret
Skalérbarhed

ML accepterer at analysere og løse komplekse problemer og giver de bedst mulige muligheder, der forbedrer bedre beslutninger. Nogle af fordelene ved ML er:

Højt sikret
Skalérbarhed

Hvorfor hyre maskinlæringseksperter fra Weassemble?

Weassemble yder førsteklasses support med sine Machine Learning Experts. Vi forsikrer kunderne om at opnå højere ROI ved at optimere deres omkostninger ved at udnytte Weassemble-ressourcer. Nogle af de andre grunde til at hyre et dedikeret maskinlæringsekspertteam fra Weassemble er:

Ekspertise på 5+ år

Vores gennemsnitlige erfaring som udviklere ville være 5+ år.

Integritet

Integritet er vores højeste prioritet. Vi respekterer din datafortrolighed. Derfor overholder vi strenge NDA'er

Fleksibel model at vælge imellem

Hyr en dedikeret udvikler hverken på fuld tid eller timebasis i henhold til dine krav.

Overvågning i realtid

Du kan overvåge arbejdets fremskridt i realtid i projektstyringsværktøjer. Du kan holde dig selv lettet ved at prioritere arbejdet til de dedikerede teammedlemmer.

Problemfri kommunikation

Som alle udviklerens teammedlemmer, intet kommunikationsgab i god engelsk kommunikation.

Gennemsigtighed

Vores rapportering er regelmæssig i intervallet, fra tid til anden i henhold til kundens forventninger.

Ekspertise i ML udvikling

Vores ML-udviklere er godt rustet til at bygge skræddersyede ML-løsninger, der forenkler dine arbejdsgange og arbejder effektivt for at opnå højere ROI.

AI Chatbots

Brug AI-chatbots til at improvisere din kundeservice. Vores dedikerede ML bygger chatbots af dit forslag, som vil relatere til human.

AI Automation

Hyr vores dedikerede offshore ML-eksperter, som kan bygge AI-værktøjer og -løsninger til at strømline din virksomhedsdrift.

Kunstige neurale netværk

Vores ML-kodere hjælper med at udvikle neurale netværksbaserede AI-løsninger, der forbedrer arbejdssegmenteringen og minimerer menneskelig interferens

AI-baseret virksomhedsanalyse

Vores ML-udviklere bygger AI-baserede analyseværktøjer, der replikerer applikationernes ydeevne og analyserer med præcise data, der hjælper dig med at tage de bedste beslutninger og minimere risikoen.

Dedikerede ML-ingeniører

Opskaler din app-udvikling med vores ML-udviklere, som kan bygge meget sikre og skalerbare AI-løsninger.

AI-baseret brugeradfærdsanalyse

Vores ML-udviklere bygger analyseværktøjer til at forstå dine brugeres tankeprocesser, følelser og behov. Dette hjælper med at konvertere dit publikum til kunder.

Ofte stillede spørgsmål

Antag, at du planlægger at udføre projektet og levere det til tiden. I så fald er det en fremragende tilgang at udnævne et dedikeret Machine Learning-udviklingsteam til at arbejde dedikeret på netop dit projekt og sikre leveringer til tiden.

Ja. Vi kan underskrive NDA. Vi tror på at opnå leverancerne og også på at holde fortrolighed.

Vi tilbyder tre forskellige engagementsmodeller. Du kan vælge at vælge hvem som helst baseret på din virksomhed eller projektkrav.

De bedste programmeringssprog i ML er:

  • Prolong
  • Lisp
  • Java
  • Python

De vigtigste fordele ved ML er:

  • Forenklet marketing- og salgsprognose
  • Produktanbefaling
  • Spamdetektion
  • Kundesegmentering
  • Minimerer menneskelig indgriben

Machine Learning er et gennembrud inden for automatisering. Startups og mange virksomheder er afhængige af ML-algoritmer til at analysere og løse deres problemer med minimeret risiko.

Ikke så. Det afhænger af din model og forretningskrav. Vi foreslår, at du rådfører dig med Machine Learning-eksperter og får en optimeret løsning til dine forretningsbehov.

kontakter os

En af vores kundesucceschefer kontakter dig inden for 24 arbejdstimer.
Bemærk: Vi sælger ikke dine oplysninger og følger GDPR-normerne strengt.