iOS

iOS

Leje
iOS App udviklere

Hyr iOS- eller iPhone-appudviklere af høj kvalitet til at tilpasse løsninger, migrationstjenester, administration, vedligeholdelse og oprettelse af et dedikeret eksternt iOS-appudviklerteam.

Vores eksterne offshore iOS-appudviklerteam har mere end 5+ års erfaring med at opbygge righoldige, engagerede og sikre applikationer ved hjælp af forskellige teknologier som VR/AR, AI/ML osv., til iPad og iPhone.
Ønsker du at outsource dine iOS-appudviklingstjenester? Eller vil du foretrække at hyre et dedikeret iOS-udviklerteam? Kom i kontakt med os!

Teknologier vi arbejder

Weassemble sikrer, at vi arbejder med opdaterede iOS-teknologier for at levere meget skalerbare, sikre mobilapplikationer til kunderne i brancher af virksomheder. Vil du venligst se på den iOS-teknologiekspertise, vi tilmeldte os

Hvorfor bygge apps med iOS

Vi leverer skræddersyede robuste apps til at sikre dine forretningsmål. Ved at tage vores tjenester kan du sikre dig de resterende:

Overhold Apples
retningslinje

Komplet livscyklus
udvikling

Bedre udnyttelse
af SDK

Apps, der kan tilpasses

Bedre UI-oplevelse

Gennemsigtighed

Datafortrolighed

Post-udvikling
support

Seneste teknologi
integrationer som
IoT, NFC osv.

Hvorfor hyre iOS-appudviklere fra Weassemble?

Weassemble driver sit iOS-udviklerteam til at arbejde strengt for at følge Apples HI-retningslinjer. Vores eksperter er udstyret til at udvikle yderst kompetente iOS-apps med deres ydeevne, sikkerhed, skalerbarhed og sikkerhed for engagerende brugergrænseflade. Tjek nogle af de andre grunde til at hyre iOS-appudviklere fra Weassemble

Ekspertise på 5+ år

Vores gennemsnitlige erfaring som udviklere ville være 5+ år.

Integritet

Integritet er vores højeste prioritet. Vi respekterer din datafortrolighed. Derfor overholder vi strenge NDA'er

Fleksibel model at vælge imellem

Hyr en dedikeret udvikler hverken på fuld tid eller timebasis i henhold til dine krav.

Overvågning i realtid

Du kan overvåge arbejdets fremskridt i realtid i projektstyringsværktøjer. Du kan holde dig selv lettet ved at prioritere arbejdet til de dedikerede teammedlemmer.

Problemfri kommunikation

Som alle udviklerens teammedlemmer, intet kommunikationsgab i god engelsk kommunikation.

Gennemsigtighed

Vores rapportering er regelmæssig i intervallet, fra tid til anden i henhold til kundens forventninger.

Ekspertteam af Full Stack iOS-udviklere

Weassemble fik en pulje af iOS-ekspertise til at bygge en rig app-brugergrænseflade. Vi fik certificerede fuldstack iOS/iPhone-applikationsudviklere med tilstrækkelig erfaring med iOS-app-leverancer over hele kloden.

Tilpasbare iOS-apps

Vi har iOS-udviklere, der bygger meget sikre applikationer inden for teknologier som VR/AR, AI, Blockchain, IoT, Industry 4.0 osv.

Dedikeret team til iOS-app

Vi kan oprette et team af dedikerede iOS-appudviklere til at skabe en innovativ og engagerende applikation ved hjælp af de nyeste teknologier.

iOS App Migration

Weassemble har fået et team af iOS-eksperter, som udfører iOS-appmigrering med forbedrede teknologier.

iOS-app-opgradering

Vores eksterne iOS-appudviklere administrerer dine virksomhedsapplikationer og holder dem opdaterede for en rig, bedre oplevelse.

iOS App Management / Vedligeholdelse

Weassemble har veludstyrede iOS-app-udviklere, som kan forbedre deres arbejde med at administrere og vedligeholde applikationerne og hjælpe med at øge din applikations ydeevne.

iOS App Re-engineering

Weassemble har fuld stack iOS-appudviklere, som er hurtige nok til at omkonstruere iOS-applikationerne og forbedre dem med de nyeste funktioner.

Ofte stillede spørgsmål

Antag, at du planlægger at udføre projektet og levere det til tiden. I så fald er det en god idé at udnævne et dedikeret Android-udviklingsteam til at arbejde dedikeret på netop dit projekt og sikre leveringer til tiden.

Ja. Vi kan underskrive NDA. Vi tror på at opnå leverancerne og også på at holde fortrolighed.

Vi tilbyder tre forskellige engagementsmodeller. Du kan vælge at vælge hvem som helst baseret på din virksomhed eller projektkrav.

Det afhænger af flere faktorer såsom størrelsen af ​​applikationen, funktioner, versioner osv. Vi anbefaler også, at du afslører dine app-idéer med vores ekspertteam for at få en omkostningsvurdering.

For native applikationer foretrækker vi at gå med Objective C og Swift-sprog. Vi praktiserer Python, Javascript osv., og platforme som Flutter og React Native til at bygge apps til applikationer på tværs af platforme.

Helt sikkert, ja. Det er altid en bedre idé at bygge en iOS-app. Det har måske ikke en væsentlig markedsandel som Android, men det kan i sidste ende hjælpe med at sikre høj omsætning og en mere omfattende markedsrækkevidde.

Contacts us

En af vores kundesucceschefer kontakter dig inden for 24 arbejdstimer.
Bemærk: Vi sælger ikke dine oplysninger og følger GDPR-normerne strengt.