Augmented Reality

Augmented Reality

Lej AR-app

Hvis du ønsker at bygge AR-apps, der kan løfte din virksomhed til et andet niveau? Lej Weassembles offshore Augmented Reality-udviklere til at arbejde dedikeret og fokusere på at opnå de bedste resultater i henhold til dine forretningskrav.

Vores AR-app-udviklere er unikke og ekspertise i at udvikle interaktive AR-applikationer for brugere. Du kan hyre AR-app-udviklere enten på timebasis eller på fuld tid. Hvis du planlægger at outsource din Augmented Reality-app-udvikling? Er du interesseret i at ansætte et eksternt AR-appudviklingsteam baseret i Indien? Kontakt os for en gratis konsultation!

Hvorfor skulle du vælge AR-app til dine mobilapplikationer?

Leverer viral indhold
Brugervenlige apps
Tilpasselig
Udnytter spilelementer
Avanceret visualisering

Augmented Reality er den næste generations transformation af anvendelse til hele verden. Det vokser på en fantastisk måde, at alle innovative teknologier giver fordybende app-udviklinger ved at etablere high-definition audio og video. Nogle af de andre funktioner i AR-apps er:

Leverer viral indhold
Brugervenlige apps
Tilpasselig
Udnytter spilelementer
Avanceret visualisering

Hvorfor hyre en AR-udvikler fra Weassemble?

Weassemble giver førsteklasses support med sin ekspert AR App-udvikler. Vi forsikrer kunderne om at opnå højere ROI ved at optimere deres omkostninger ved at udnytte Weassemble-ressourcer. Nogle af de andre grunde til at hyre et dedikeret AR App-team fra Weassemble er:

Ekspertise på 5+ år

Vores gennemsnitlige erfaring som udviklere ville være 5+ år.

Integritet

Integritet er vores højeste prioritet. Vi respekterer din datafortrolighed. Derfor overholder vi strenge NDA'er

Fleksibel model at vælge imellem

Hyr en dedikeret udvikler hverken på fuld tid eller timebasis i henhold til dine krav.

Overvågning i realtid

Du kan overvåge arbejdets fremskridt i realtid i projektstyringsværktøjer. Du kan holde dig selv lettet ved at prioritere arbejdet til de dedikerede teammedlemmer.

Problemfri kommunikation

Som alle udviklerens teammedlemmer, intet kommunikationsgab i god engelsk kommunikation.

Gennemsigtighed

Vores rapportering er regelmæssig i intervallet, fra tid til anden i henhold til kundens forventninger.

Ekspertise i Augmented Reality App-udviklingsløsninger

Vores offshore dedikerede fuld stack AR app udviklere er eksperter i at udvikle Augmented Reality apps med forbedrede teknologier og opnå de bedste resultater til dine forretningskrav.

Dedikerede AR-apps

Lej vores dedikerede AR-app-udviklere, hvis ekspertise fokuserer på at skabe interaktive brugerengagement-apps ved at udnytte AR.

Tilpasset AR App udvikling

Vores dedikerede offshore Augmented Reality app-programmører arbejder problemfrit på at skabe skræddersyede AR-udviklingsløsninger efter dine krav.

Enterprise AR Apps

Lej vores eksterne Augmented Reality-appkodere til at bygge yderst effektive AR-løsninger til store organisationer, der er yderst sikre og skalerbare.

Integration og migrering af AR App Services

Vores offshore AR app-udviklere yder specialiseret assistance til at migrere fra de eksisterende apps og integrere dem med nyt design AR.

AR vedligeholdelse og support

Vores Augmented Reality-udviklere har enorm viden om at vedligeholde og administrere apps med et 24/7 supportsystem

AR webapplikationer

Vores dedikerede offshore AR-programmører er godt rustet til at bygge komplekse webapplikationer med Augmented Reality-funktionalitet og være på forkant med konkurrenterne.

Ofte stillede spørgsmål

Antag, at du planlægger at udføre projektet og levere det til tiden. I så fald er det en fremragende tilgang at udnævne et dedikeret AR App-udviklingsteam til at arbejde dedikeret på netop dit projekt og sikre leveringer til tiden.

Ja. Vi kan underskrive NDA. Vi tror på at opnå leverancerne og også på at holde fortrolighed.

Vi tilbyder tre forskellige engagementsmodeller. Du kan vælge at vælge hvem som helst baseret på din virksomhed eller projektkrav.

Det afhænger helt af din app-funktion og ydeevnekrav. Du kan dog oprette forbindelse til vores ekspertteam i Augmented Reality og få et omkostningsestimat.

Indiske AR-udviklere er godt rustet til at udvikle dine forretningskrav med optimale omkostninger uden at reducere kvaliteten. Derudover sørger Weassemble for at levere til tiden.

Opret et offshore AR-udviklerteam og outsource dine krav. Weassemble sikrer levering af Augmented Reality-apps i topkvalitet i henhold til dine krav til en optimeret pris.

kontakter os

En af vores kundesucceschefer kontakter dig inden for 24 arbejdstimer.
Bemærk: Vi sælger ikke dine oplysninger og følger GDPR-normerne strengt.