Hvor man kan hyre en webdesigner

Hvor man kan hyre en webdesigner

Hvor man kan hyre en webdesigner

Web designs udgør den visuelle repræsentation af din virksomheds forretningsmål. At ansætte en professionel webdesigner er afgørende for at sikre en korrekt strategi, branding, brugergrænsefladeoplevelse og ikke mindst konverteringsrater for din hjemmeside.

Ansæt en webdesigner eller design min egen hjemmeside?

At ansætte en webdesigner kan være dyrt, men hvis du følger nogle grundlæggende trin, kan du spare dig selv tusindvis af dollars.

Her er, hvor du kan finde webdesignere i din by til den bedst mulige pris.

Brug denne vejledning til at ansætte en freelance webdesigner på samme måde som du ville ansætte enhver anden professionel… med tillid!

Hvilken slags virksomhed har du?

Svaret på dette spørgsmål vil afgøre, hvilken slags design du har brug for på dit websted, eller hvor mange mennesker der skal arbejde på det. For eksempel, hvis du er en e-handelsside, vil du gerne sikre dig, at din webdesigner kan skabe en brugervenlig oplevelse for dine kunder.

Da de bedste webdesignere er velbevandrede i WordPress og Magento, burde dette ikke være svært at gøre. Hvis du ejer en restaurant eller er en småvirksomhedsejer, skal du lede efter et enkelt og elegant design, der fremhæver de produkter, du tilbyder, og gør det let for dine kunder at finde, hvad de søger (og ideelt set at købe dem).

Hvis du beslutter dig for at designe din hjemmeside selv, er det vigtigt at huske på, at der er mere end æstetik involveret i opbygningen af en succesfuld hjemmeside. Designfasen bør kun tage omkring 20% af den tid, der bruges på hjemmesideopbygning, så prøv ikke at gøre tingene mere komplicerede ved at vælge et design, der er ud over dit budget og behov.

Hvordan finder du den rigtige person til dig og din virksomhed?

Forskning og spørg om anbefalinger

Det lyder simpelt, og det er en af de mest effektive måder at finde en god webdesigner på. Da du kender dine virksomheds behov, så spørg venner, familie eller medarbejdere, hvem de har brugt tidligere.

Brug gerne sociale medier for at se, hvad andre i din branche anbefaler. Glem ikke online anmeldelser heller, da de kan være meget nyttige for at finde ud af, om nogen er legitime eller ej.

Hvor meget skal vi bruge?

Dit budget vil påvirke alt fra designfasen helt op til hosting og vedligeholdelse af din hjemmeside, så vælg klogt! En professionel webudvikler bør ikke koste mere end $100 om måneden, men hvis du har et stramt budget og ikke har noget imod at gøre nogle af de små detaljer selv, kan du spare mange penge ved at gøre det meste af arbejdet selv.

Glem ikke at læse vores artikel om, hvordan du kan spare penge, når du ansætter webdesignere, for flere tips! Husk også på, at hvis du bruger $100 eller mindre om måneden, kan du måske ikke få alt, hvad du ønsker med det samme, så det er vigtigt at planlægge på forhånd og lade din designer vide, hvad dine forretningsmål er, så de kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Hvordan er deres portefølje?

Du bør altid tage et kig på deres tidligere arbejde, før du træffer nogen beslutninger. Deres portefølje vil give dig en idé om, hvilken slags person de er, og hvilken slags æstetisk sans de har, hvilket er afgørende for at skabe en hjemmeside, der vil reflektere godt på din virksomhed.

Hvordan undgår man dårlige webdesignere?

Der er tusindvis af mennesker aktive i branchen, så det burde være nemt at finde nogen god, men desværre er der mange, der ved lige nok om hjemmesidedesign til at være farligt.

Sådan undgår du dem:  

 • Se på deres portefølje og arbejdshistorie: De bedste webdesignere ligner ikke computerprogrammører eller grafiske kunstnere, så det er vigtigt, at de har arbejdet for andre i stedet for at forsøge at gøre alt selv. Hvis de har haft tidligere arbejdsgivere, så se på, hvilke slags opgaver deres kunder betalte dem for, fordi det vil give dig en idé om, hvorvidt de er dygtige til at skabe en unik, funktionel hjemmeside, der også ser godt ud.
 •   Spørg dem om deres proces: Webdesign dækker mange spørgsmål, hvilket betyder, at det er op til din webdesigner at give dig svar. Hvis de ikke ved, hvad HTML5 er, hvis de ikke er bekendt med analytics, eller hvis de mener, at sociale medier ikke har noget at gøre med SEO, bør du overveje at ansætte dem. Hvis deres proces ikke er dokumenteret eller offentliggjort, er der også en chance for, at de ikke holder øje med de seneste trends og tricks, så det er vigtigt at finde nogen, der følger med i nye udviklinger.
 •   Anmod om et tilbud: Det er altid bedst at sikre, at tingene er skrevet ned, så bed om et detaljeret forslag, før du ansætter nogen. Du bør kunne få mindst tre tilbud fra forskellige freelance webdesignere, så du er velkommen til at sammenligne priser og arbejdseksempler. Husk på, at du måske har en dårlig designer i den ene ende af spektret og en overpriset designer i den anden, så find en god balance mellem pris og kvalitet.
 •   Spørg om deres erfaring: Hver branche har sine egne regler, der skal følges, når det kommer til design, hvilket betyder, at din webdesigner skal være fortrolig med, hvad der er trending og hvad der ikke er. Hvis de ikke ved, hvor vigtig domæneautoritet er, eller hvorfor Facebook-likes er vigtige, er chancerne for, at de ikke er opdaterede med de nyeste strategier for at tiltrække kunder gennem sociale mediekanaler.
 •   Tjek deres privatlivspolitik: De fleste springer dette over, men det er lige så nemt som at klikke på et link for at finde ud af, om din webdesigner er troværdig. Hvis de ikke har en, er det mest sandsynligt, fordi de ikke er bekendt med de seneste privatlivslove, hvilket betyder, at du ikke bør stole på dem fra starten!
 •   Tak dem for deres tid: Når du har fundet nogen, der opfylder alle dine krav, tager dig tid til at lade dem vide, at du værdsætter deres arbejde, og underskriv derefter på forslaget, før de begynder at arbejde på eventuelle store detaljer. Selv hvis du beslutter dig for ikke at ansætte dem af en eller anden grund, skal du forsøge at forlade på gode vilkår, så de vil være mere villige til at henvise andre potentielle kunder i fremtiden.
 •   Sæt alt på skrift: Den bedste måde at undgå problemer senere hen er ved at sætte alt på skrift, så du kan bevise, at de gjorde deres job til din tilfredshed. Sørg for, at kontrakten inkluderer en detaljeret tidsplan for leverancer og milepæle sammen med kompensationsbetingelser og deadlines for godkendelse af alle endelige udkast, inden arbejdet påbegyndes.

Hvilke kvalifikationer skal de have?

Er det nødvendigt for dem at blive trænet? Hvis du ansætter en person, der har erfaring med webdesigntjenester. Universitetsuddannelse vil gå langt, men internettet er fuld af gratis tutorials, der kan lære enhver, hvordan man udfører deres arbejde. Du bør dog kigge efter kandidater, fordi de er mere tilbøjelige til at have taget kurser, der involverer søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering og markedsføring på sociale medier, hvilket er det, din virksomhed har mest brug for, så søg også efter relevante certificeringer.

 • Skal de bruge særlig software? Viden om Adobe CS5 er afgørende, hvis de designer skærme eller laver trykt arbejde, så det er også vigtigt at kende Illustrator, Dreamweaver, Fireworks osv. Hvis du ansætter nogen, der specialiserer sig i front-end webudvikling, vil du gerne finde nogen, der kender deres kode, så sørg for, at de forstår HTML5, JavaScript, CSS3 osv. Hvis du leder efter folk med erfaring i indholdsstyringssystemer som WordPress, er det endnu vigtigere, fordi det betyder, at de også vil være i stand til at oprette og vedligeholde din blog.
 •   Hvor meget tid bruger de på design? Du kan tro, at valg af den rigtige farveskema er den vigtigste del af at designe en hjemmeside, men der er flere faktorer, der spiller ind i at skabe en effektiv hjemmeside, herunder wireframing, informationsarkitektur, prototyping af websider, søgemaskineoptimering, kopiratning og redigering af færdigt arbejde, bare for at nævne nogle få! Den bedste måde at finde ud af, om din webdesigner kan håndtere så mange ansvarsområder, er ved at bede dem om at nedbryde et designprojekt i faser og detaljere, hvordan de planlægger at opnå hvert trin.
 •   Hvordan vil du blive opdateret om deres fremskridt? Du bør aldrig sidde og vente på, at din webdesigner færdiggør deres arbejde, fordi den eneste person, der drager fordel af denne aftale, er din konkurrent! Spørg i stedet, om det er muligt at få en forhåndsvisning af hver fase af deres fremskridt, mens de går i gang, så du kan sikre dig, at de overholder de nøjagtige krav, før du underskriver noget. Dette betyder at give feedback om, hvad der ser godt ud, og give konstruktiv kritik om, hvad der stadig skal arbejdes med. Men husk på, at alt skal gøres i faser, så de ikke overvældes af nogen del af processen, og undgå at arbejde med folk, der klager eller stopper med at svare på dine beskeder.
 •   Vil de give dig en portefølje? Hvis en kunstner ikke kan bevise, at de er dygtige til deres håndværk, hvad får dig så til at tro, at du skal stole på dem med dit? Du ved måske ikke præcis, hvilken form for talent der er involveret i et webdesignprojekt, men enhver, der hævder at være ekspert, bør have masser af case-studier for at vise, hvordan de har hjulpet andre virksomheder med at lykkes online. Sørg derfor for, at de hjemmesider, de viser, opfylder de samme professionelle standarder som arbejdsproduktet, du har beskrevet i dine krav.
 •   Dækker deres priser alle skatter og gebyrer? Det er let at miste overblikket over, hvor mange penge hver part skylder, når der er så mange udgifter forbundet med at drive en virksomhed, men det er vigtigt at huske, at der er love, der regulerer, hvor meget skat din bedste webdesigner kan opkræve. Så det ville være en god idé at vide, om de har planer om at inkludere dette beløb i tilbuddet, og bede om alle dokumenter, du har brug for at lave dine egne skatter, før du underskriver noget.

Selvom denne liste ikke dækker alt, hvad du vil overveje, når du søger at ansætte webdesignere, bør disse tips hjælpe dig med at starte din søgning med tillid, vel vidende at den person, du tager med ombord, vil komplementere din virksomhed perfekt!

SENESTE ARTIKLER

Vi sammensætter, du opskalerer

Vi samler dit offshore arbejdshold, administration, menneskelige ressourcer og giver dig en dedikeret europæisk kontaktperson så du kan fokusere på det du er bedst til – at vokse!

WeAssemble er her for at hjælpe dig

Lad os samle dit offshore udviklingshold. Har du spørgsmål til vores processer? Klar til at skalere dit hold? Udfyld formularen – så vil vores hold kontakte dig indenfor 24 arbejdstimer.