Hvad er en fuld stack-udvikler

Hvad er en fuld stack-udvikler

Hvad er en fuld stack-udvikler, og hvordan hjælper det?

En fuld-stack webudvikler kan udføre alle de opgaver, der er nødvendige for at oprette et websted eller en app. Det betyder, at udvikleren skal have de nødvendige færdigheder til at designe, kode og understøtte deres arbejde. En Full-stack-udvikler er en person, der besidder færdigheder i hvert lag af tech-stakken. Disse er front-end, back-end og DevOps. Rollerne som front-end-udvikler, back-end-udvikler og DevOps kan overlappe hinanden.

Denne blog fokuserede på at beskrive den fra både kandidat- og rekrutteringsperspektivet. Så lad os først se fra kandidatens perspektiv.

Forskellen mellem front-end og back-end udviklere

Frontend-udviklerens primære fokus ligger i design og brugergrænseflade af en applikation. De er mere optaget af, hvordan tingene ser ud for brugeren, end hvordan de arbejder bag kulisserne. Front-end-udvikleres opgaver omfatter implementering af grafik, farver, layout og typografi, mens du sikrer, at det, du ser, er, hvad du får (WYSIWYG).

På den anden side bestemmer backend-udviklere eller ‘udviklere’, hvordan data flyder gennem et system. Den primære pligt for en backend-udvikler er at sikre, at din app fungerer, som den skal; derfor fokuserer de på databaser, serversystemer og softwareintegration. Det, der gør disse to roller forskellige, er, at mens den ene er på udseende, fungerer den anden funktionalitet.

Front-end-udvikler: Hvad gør en front-end-udvikler?

En front-end webudvikler har omfattende viden om HTML5, CSS3 og JavaScript frameworks såsom AngularJS, Bootstrap, React.js, Meteor.js osv., og hvordan disse teknologier kan bruges sammen til at skabe højtydende websites, der vil køre på enhver enhed fra stationære computerskærme ned til mobile enheder. De har stærke problemløsningsevner, da deres kode skal fungere på tværs af forskellige webbrowsere og platforme. De skal også arbejde med backend-udviklere og -designere for at bringe deres hjemmeside- eller applikationsideer til virkelighed gennem frontend-kode.

Front-End vs. Back-End-udviklere: Hvordan adskiller de sig?

De vigtigste forskelle mellem front-end- og back-end-udviklere ligger i deres kodningsviden. Jo mere teknisk din jobbeskrivelse bliver, jo mere har du brug for programmeringsevner. Backend-udviklere skal kende serversprog som Java, PHP, Ruby eller .net, hvorimod frontend-udviklere kun har brug for HTML/CSS og JavaScript.

Hvordan bliver man fuld stack-udvikler?

Hvad adskiller en full-stack-udvikler fra en generalist eller en specialist, er, at de har kendskab både til programmerings- og designaspekterne, hvilket fører til den komplette produktudviklingscyklus.

For at blive en full-stack-udvikler skal man have grundlæggende viden inden for disse tre aspekter: front-end, back-end og DevOps.

En fuldstackudvikler gør, at de besidder viden om alle disse tre lag, og hvordan de arbejder sammen. Selvom det ikke er obligatorisk at kende til alle disse, bør man være bekendt med mindst to af dem.

Hvilke sprog skal jeg lære, hvis jeg vil blive en Full Stack webudvikler?

Den indledende trin for at blive en fuldstack-udvikler er at vide, hvilke sprog du skal lære og fokusere på. Det, der adskiller en ‘webudvikler’ fra en ‘fuldstack-webudvikler’, er, at den første kun kan udføre sit arbejde på frontenden. Det, der gør den sidste mere kompetent end andre på dette område, er deres evne på begge sider: front- og backend-udvikling. Du skal have dybde på nogle områder, for eksempel serversidesprog som PHP og MySQL til backend-udvikling. Derefter kan du udvikle hjemmesider med teknologier som HTML5, CSS3, JavaScript osv. Det, der gør fuldstack-udviklere overlegne, er, at de kender både front- og backend-udvikling.

Fuldstack-udviklere bør lære at programmere ved hjælp af forskellige sprog som C++, Python, .Net framework-sprog, herunder C# og Visual Basic, Java, Ruby on Rails, osv. De bør også gøre sig fortrolige med alle de store database systemer, herunder Oracle DBMS, PostgreSQL, MySQL. Så grundlæggende set, uanset hvad din specialisering måtte være, skal du lære noget om andre områder, så du bliver en fremragende fuldstack-udvikler.

Nu vil vi se det fra et rekrutteringsperspektiv!

Hvorfor skal du hyre en fuld-stack webudvikler?

Hvad er fordelene ved at have en fuld stack-udvikler? Hvad er bedst for din virksomhed?

Der er mange forskellige variationer af, hvorfor du bør ansætte en fuldstack-udvikler, men lad os først se det fra et rekrutteringsperspektiv. Virksomheder har brug for denne type medarbejder for at have kendskab til de førende teknologier, ikke kun én eller to, hvilket kræver hyppig opdatering og fejlrettelse hele tiden, fordi specialiseringer ikke kan følge med i et hurtigt skiftende miljø. Det kan være en fordel for dem at have en fuldstack-webudvikler i deres team, der har mindst grundlæggende viden om andre områder som frontend, backend og DevOps. For eksempel, hvis nogen har specialisering i C#, vil de mest sandsynligt bruge mere tid på at opgradere deres færdigheder i stedet for at gøre noget for fremskridtets skyld. Men hvis du har en fuldstack-udvikler, kender han alle disse tre områder og kan håndtere alt fra brugerenden til at holde serveren kørende. Det bedste for rekrutteringsbureauer er at tilbyde deres kunder et udvalg af eksperter, ikke kun en eller to specialiseringer.

Organisationer med fuld stack ansatte bliver normalt mere effektive og produktive end dem, der ikke har sådanne medarbejdere. Dette skyldes, at disse arbejdere ved, hvordan alt hænger sammen, og hvad der skal gøres, så der er ingen problemer med kommunikationen mellem afdelingerne. Det, der også er vigtigt her, er, at fuldstack-udviklere ikke kun er vidende inden for ét specifikt felt, men de har også viden om, hvordan tingene fungerer fra brugerenden, hvilket betyder, at virksomhederne ikke behøver at ansætte flere medarbejdere til forskellige specialiseringer. hvilket kan være en fordel, hvis vi tager nutidens økonomi i betragtning. Det, der gør en virksomhed mere konkurrencedygtig, er, at de kan tilbyde deres kunder et mere omfattende udvalg af tjenester og løsninger, fordi de har fuld stack ansatte.

Hvordan finder og ansætter du den rigtige person til din virksomhed?

Der er flere måder, hvorpå du kan finde en fremragende fuldstackudvikler:

  1. Hvad er det første man skal gøre, når man leder efter en kandidat? Hvilke oplysninger skal du have inden du ansøger?

Svaret er enkelt: at vide, hvad din virksomhed har brug for, og hvor du skal lede efter det. Hvad der kan være en fordel her, er at vide, hvem der søger efter en fuld stack-udvikler og deres krav. Hvad du bør gøre for at tiltrække sådanne kandidater er, at du poster dit jobtilbud på populære hjemmesider som LinkedIn, Stack Overflow; derefter udsende det gennem andre sociale netværk såsom Facebook og Twitter osv. Hvad er det næste? Sender en e-mail til de udviklere, der kunne være interesserede i at arbejde for din virksomhed, så det er vigtigt at have deres e-mailadresser. Det, der er bedst til at levere beskeden til stable webudviklere, er et introduktionsbrev, som du kan vedhæfte dit jobtilbud; Desuden personaliserer du det og inkluderer noget om dig selv eller din virksomhed for at få svar tilbage fra kandidater.

  1. Hvad er de mest almindelige tvivlsspørgsmål, når man ansætter en fuld stack-udvikler? Hvad skal du gøre for at sikre, at du ansætter den rigtige til din virksomhed?

Der kan opstå flere forskellige tvivlsspørgsmål, når man ansætter fuld-stack-udviklere, såsom: Hvilken slags opgaver kan sådan en person udføre? Hvad er det betalt for, og hvad er hans ansvar i forhold til virksomhedens mål og succeser. Hvad der kunne være et godt tip til at overvinde sådanne tvivl er at spørge potentielle kandidater og endda nuværende medarbejdere, hvad de kan gøre, og hvordan de kan hjælpe din virksomhed; så prøv at spørge dig selv eller andre mennesker, om disse opgaver ville være bedre, hvis en anden udfører dem. Hvad er det næste? Du bør overveje alt trin for trin, tænke på, hvordan det kan påvirke virksomheden, og opnå med sådan en medarbejder. Det afgørende er at vide, hvordan fuld stack kan hjælpe din virksomhed med at vokse og blive en integreret del af virksomheden; derefter gå videre og beslutte, om denne person passer ind i din virksomhed eller ej.

  1. Hvad er de vigtigste fordele ved at have en fuld stack-udvikler, og hvordan kan han hjælpe din virksomhed? Hvad er hans rolle i forhold til at træffe beslutninger for din virksomhed?

En af de væsentligste fordele ved fuld-stack-udviklere er, at de ved, hvordan alt fungerer sammen, hvilket betyder, at de ved, hvad der skal til for at få alt til at fungere, som det skal; de er jo i stand til at udføre opgaver og projekter, som andre ikke kan. Det, der også er vigtigt her, er, at sådanne medarbejdere måske ved, hvordan man holder tingene organiseret. Dette kan resultere i en mere produktiv arbejdsplads, hvilket betyder, at medarbejderne kan forbedre sig selv og deres kompetencer i stedet for at spilde tid på unødvendige aktiviteter. Du bør gøre fuldstackudviklere glade ved at give dem tilstrækkelig plads, når det kommer til at træffe beslutninger, og på denne måde vil de ikke føle, at de er afhængige af andre. Det, der kan være en fordel her, er, at full-stack-udviklere ved, hvordan alt fungerer fra brugerenden, hvilket betyder, at virksomhederne ikke behøver at ansætte flere til marketing- eller teknologiske opgaver. Det, der er vigtigst her, er, at det bedste, du kan gøre for dig selv og din virksomhed, er at ansætte en udvikler, der har al den viden, der skal til for at forstå, hvordan alt fungerer, holde tingene organiseret og gennemføre forskellige projekter med højeste kvalitet.

  1. Hvad er ulemperne ved at have en fuldstack-udvikler? Hvad skal du være opmærksom på, når du ansætter sådan en til din virksomhed?

Der er nogle ulemper ved at have en fuld stack udvikler, og en af ​​dem er, at de ikke ønsker at lære nye teknologier eller sprog; Det, der er væsentligt her, er, at medmindre de ikke ønsker at gøre det, vil de altid være up-to-date med de nyeste teknologier, og på denne måde behøver du ikke at bekymre dig om, at din virksomheds teknologi er forældet. Det, der er vigtigt her, er, at det passer til alle dine forretningsbehov, og du behøver ikke at ansætte en udvikler til hver afdeling, hvilket sparer penge i det lange løb.

Afsluttende tanker

Hovedidéen bag definitionen af full-stack-udviklere er, at de kan fuldføre forskellige opgaver, som andre ikke kan gøre, hvilket betyder, at deres færdigheder er nødvendige for at holde ting organiseret og forstå, hvordan alt fungerer sammen.

Hvis du leder efter en full-stack-udvikler, kan vi hjælpe. Vi har hjulpet med at designe og udvikle webapps til kunder i fortiden med vores hold af talentfulde stack-webudviklere, der har års erfaring med at arbejde på store projekter. Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvordan vores tjenester kan gavne dit projekt eller virksomhed!

SENESTE ARTIKLER

Vi sammensætter, du opskalerer

Vi samler dit offshore arbejdshold, administration, menneskelige ressourcer og giver dig en dedikeret europæisk kontaktperson så du kan fokusere på det du er bedst til – at vokse!

WeAssemble er her for at hjælpe dig

Lad os samle dit offshore udviklingshold. Har du spørgsmål til vores processer? Klar til at skalere dit hold? Udfyld formularen – så vil vores hold kontakte dig indenfor 24 arbejdstimer.