Offshore udviklingsservices i Indien: alt du bør vide

Offshore udviklingsservices i Indien: alt du bør vide

Selvom det kan være overvældende at skulle holde sig opdateret på alle de teknologiske opdagelser, så står det klart, at software er løsningen til mange virksomheders udfordringer. Med den rette software kan organisationer strømline deres workflows, automatisere vigtige processer, forbedre resultater og skære i omkostningerne.

Men at skaffe skræddersyet software i høj kvalitet er ikke altid en let opgave. Det kan være utroligt dyrt. Softwareudviklere med meget erfaring og højt niveau er en mangelvare i mange vestlige lande, så selv udviklere med lidt erfaring eller nyuddannede, kan få en høj løn. manglen på udviklere kan også betyde mindre gode resultater og usunde processer.

Det er for mange en del af det at drive deres virksomhed, men det er metoder du kan bruge, for at undgå dette. Hvad kan du gøre for at undgå alt for hurtige ansættelser, høje omkostninger og et usikkert marked?

Offshore udvikling i Indien.

Indiens softwareudvikling transformerer i stigende grad den måde mange virksomheder opgraderer deres software, skærer i omkostningerne, sætter fart på leverancen og øger kvaliteten.

I dette blogindlæg kigger vi på hvad offshore udvikling i Indien indebærer, hvordan du outsourcer til Indien og andre ting du bør overveje når du undersøger disse muligheder.

Hvad er offshore udvikling?

Offshore udvikling er et term der bliver brugt til at beskrive outsourcing af softwareudvikling til et hold i et andet land, end det din virksomhed holder til i. Et eksempel kunne være en virksomhed i København der outsourcer udviklingen af deres webapp til Bangalore Indien.

Outsourcing til indien er ikke et nyt koncept.. Mange virksomheder har fået gavn af at få deres arbejde rykket til Indien, og har sparet mange penge på den måde, da priserne der er lavere, og kvaliteten i top. “Outsourcing til Indien” dækker dog over hvilken som helst type arbejde. Mange rykker for eksempel deres kundesupport til indiske callcentre, med stor succes for mange virksomheder i både Europa og USA.

“Offshore udvikling” derimod dækker specifikt over softwareudvklingsopgaver der rykkes til Indien. Før har man kunne se det som en af de mange muligheder for outsourcing til Indien, men denne type outsourcing er blevet en industri i sig selv.

Hvad kan outsources til Indien?

Indien er et enormt land med utroligt mange specialister, på tværs af et hav af brancher. Softwareudvikling er dog blevet en af de største trends i Indien, da Indiens udviklere er blandt verdens bedst uddannede og erfarne.

Det betyder, at der er et hav af muligheder for at få skabt software og tech i Indien. Når folk bruger termet offshore udvikling henvises der dog udelukkende til softwareudvikling.

Når det kommer til outsourcing af din softawreudvikling, så er er der ingen grænser for hvad du kan outsource til Indien:

 • Cloud ydelser
 • Automatiseringsløsninger
 • Webapps
 • Mobilapps
 • AI software
 • Produktudvikling
 • Enterprise løsninger

Det gør indisk offshore til en passende løsning til enhver virksomhed, som gerne vil implementere ny software uden at bruge hele årsbudgettet.

Hvorfor bruge udviklere fra Indien?

Utroligt meget talent at vælge fra

Indien har enormt mange indbyggere og mange uddannelesmuligheder i verdensklasse. Landets befolkning består af mange unge mennesker, hvilket betyder, at mange bliver uddannede i moderne teknologier og virksomhedsdrift.

Det gør Indien til det ideelle sted at lede efter højtuddannede udviklere, som er opdateret med nyeste viden, erfaring og practices.

Et konkurrencedygtigt marked for udviklere

Vestlige lande som for eksempel USA har et kæmpe behov for erfarne udviklere. Langt større end hvad der er af udviklere at trække fra. I Indien er sagen en anden. Her er der masser af talent at trække på, hvilket giver konkurrencedygtige priser og udviklere.

Landets udviklere har en utrolig arbejdsmoral hvor upskilling og innovation skubber grænserne for landets talent, hvilket kommer virksomheder der hyrer derfra til gavn.

Engelsk på højt niveau

Indien kan for mange virke som et spøjst sted at outsource til, da det kan skabe sprogbarrierer. Sådan ligger landet dog ikke. De Fleste indere er utroligt velformulerede på engelsk med over 120+ millioner engelsktalende indbyggere.

Særligt unge i tech udemærker sig på engelsk, da denne demografi er mere tilbøjelig til at have lært engelsk som deres første eller andet sprog.

Andre fordele ved at outsource til Indien

Skær omkostninger ved softwareudvikling

En af de største grunde til at de fleste outsourcer er, at prisen er langt mere budgetvenlig end hvad du får for samme pris i vestlige lande. Det betyder heldigvis ikke, at kvaliteten er tilsvarende lav. Rent faktisk kan et udviklingshold i Indien levere samme kvalitet, hvis ikke bedre end den du vill få, hvis du ansatte lokalt.

Infrastruktur i verdensklasse

Infrastruktur er ikke det som de fleste tænker over, når de skal outsource. Det kan dog spille en stor rolle for dit projekt. Mange af Indiens største byer har tech hubs, som er bygget til offshore softwareudvikling.

Det betyder at du, med den rette outsourcingpartner, kan regne med sømløs kommunikation på tværs af lande, leverance til tiden og et godt og sundt arbejdsmiljø, som sikrer optimal produktivitet.

Fremragende kvalitetsstandarder

Kvaliteten du kan opleve fra team til team er selvfølgelig varierende. Indien har dog de mest talentfulde, erfarne og motiverede softwareprofesionelle i verden, hvilket betyder høje standarder, når du outsourcer dit projekt.

En gennemtestet model

Det er ikke altid offentliggjort, men mange af verdens største og mest succesfulde virksomheder outsourcer deres udvikling til Indien. Inklusive:

 • Google
 • Amazon
 • Ford
 • IBM
 • Microsoft
 • Dell

Det er altså de helt store navne, og helt ned til start-up størrelser, som lægger deres lid til outsourcing. Det viser dig, at modellen virker. Hvis disse kæmpe institutioner tør stole på outsourcing af deres softwareudvikling, så tør du også.

Udfordringer ved outsourcing til Indien

At finde en outsourcingpartner du kan stole på

Indien har et kæmpe outsourcingmarked, så det er vigtigt at finde en outsourcingpartner du kan stole på, som kan møde dine forventninger og dit budget. For at gøre processen lettere
kan du læse denne liste over overvejelser du bør have, når du vælger en outsourcingpartner:

 • Hvilke ydelser specialiserer de sig i?
 • Hvordan prissætter de?
 • Hvor stort er udviklingsholdet?
 • Hvordan ser deres portfolio ud?
 • Tilbyder de support efter levering?
 • Hvilken tidsramme kan de arbejde med?
 • Vil de underskrive for tavshedspligt?
 • Har de udtalelser fra tidligere kunder?

Det vil altid være svært at bedømme på forhånd hvordan et samarbejde vil gå, og af den grund vil det altid give mening at gå igennem en offshore udviklingsvirksomhed, som kan give dit projekt videre til et passende hold.

Arbejde på tværs af tidszoner

Dette er en af de største bekymringer for mange virksomheder, og vi forstår. Heldigvis er de fleste indiske udviklingshold utroligt fleksible når det kommer til arbejdstidspunkter samt at arbejde på tværs af lande og kulturer. Det fjerner alle bekymringer der opstår på baggrund af tidsforksel og kulturelle forskelle.

Kommunikation

Communicating effectively with a team that’s potentially thousands of miles away may seem like a huge challenge. However, while there are certainly some considerations before commissioning offshore development projects, communication is absolutely not the challenge it once was.

At kommunikere effektivt med et hold der sidder tusindvis af kilometer væk, kan virke som en stor udfordring. I realiteten er det dog intet problem.
Barriererne som cross-border teams kunne måde er med moderne teknologi blevet nærmest ikke-eksisterende. Det er på baggrund af teknologier såsom:

 • Videomøder (Zoom, Microsoft Teams)
 • Instant messaging (Slack)
 • Workforce management software

Selv virksomheder som før var imod remote arbejde har omfavnet det nu. Det beviser at arbejde decentraliseret ikke altid blot virker, men er den foretrukne måde for mange, at arbejde på tværs af teams.

Understanding the basics

Understanding the basics

Hvorfor offshore til Indien?
Indiske udviklere er blandt de bedste og mest erfarne i verden. Offshoring kan gavne din virksomhed på mange måder, såsom færre omkostninger, frigørelse af interne ressourcer, tidsbesparelser og bedre resultater.
Hvilke fordele og ulemeper er der ved outsourcing til Indien?
Outsourcing til Indien kan være en fordel i mange sammenhænge. Det er generelt billigere, tidsbesparende og giver dig og dine medarbejder mulighed for at fokusere på andre vigtige sager. På den anden side kan det skabe udfordringer med tidsforskelle, kommunikation på tværs af grænser og at finde den rette outsourcingpartner. Den bedste måde at møde disse udfordringer på, er at vælge et erfarent og troværdigt udviklingshold, ved at ansætte gennem en offshore udviklingsvirksomhed. Det rette firma kan hurtigt hjælpe dig med at skaffe den bedste udviklingskraft i Indien.
Er det billigere at outsource til Indien?
Ja, i de fleste tilfælde er det billigere at hyre udviklere i Indien end i de fleste vestlige lande. Det er på grund af at det er billigere at leve i Indien, end i mange andre lande, samt et konkurrencepræget marked for udviklere, hvor mængden af erfarne og talentfulde udviklere er langt større end i USA og Europa.
Hvor gode er indiske softwareudviklere?
Indiske softwareudviklere er blandt de bedste i verden grundet høje uddannelser, bred erfaring og en ufattelig arbejdsmoral. Det er ingen overraskelse at firmaer som Google, Amazon og Microsoft jævnligt hyrer indiske udviklere, til at producere deres software.
Offshore udvikling vs outsourcing - hvad er forskellen?
Outsourcing dækker over at overlade alle slags opgaver til en ekstern samarbejdspartner. Offshore udvikling derimod, dækker udelukkende over softwareudvikling udenfor det land din virksomhed opererer fra. Det kan for eksempel være et dansk firma der outsourcer deres softwareudvikling til Indien. Dermed Offshore udvikling.
Understanding the basics

SENESTE ARTIKLER

Vi sammensætter, du opskalerer

Vi samler dit offshore arbejdshold, administration, menneskelige ressourcer og giver dig en dedikeret europæisk kontaktperson så du kan fokusere på det du er bedst til – at vokse!

WeAssemble er her for at hjælpe dig

Lad os samle dit offshore udviklingshold. Har du spørgsmål til vores processer? Klar til at skalere dit hold? Udfyld formularen – så vil vores hold kontakte dig indenfor 24 arbejdstimer.