Hvordan outsourcer man webudvikling?

Hvordan outsourcer man webudvikling?

Hvad er outsourcing af webudvikling?

Som sagt kan det både spare dig tid og penge at outsource dine webudviklingsopgaver.

Outsourcing kan gøres på flere forskellige måder. For eksempel kan du hyre en freelancer på Upwork eller Freelancer platformene. Der finder du mange forskellige webudviklere, med forskellige specialiseringer. En anden måde er at indgå et samarbejde med et outsourcingfirma, som specialiserer sig i outsourcing af webudvikling. At vælge et outsorcingfirma kan være et overvældende valg. Det er en større operation, men hvis du vælger det rette firma vil det være hver en øre værd.

Først og fremmest skal du beslutte hvilken del af dit arbejde du skal outsource. Hvis du ikke er bekendt med dette vil det være svært for en virksomhed at give dig et estimat for dit projekt. Før du tager kontakt til nogen skal du derfor vide hvordan du vil have din hjemmeside bygget op, hvor mange sider der skal være og hvilke features der skal være på siderne – såsom kurv, chatfunktioner osv.

Når du har styr på dit projekt og skal vælge en outsourcingvirksomhed anbefaler vi, at du spørger dit netværk. Anbefalinger fra mennesker du kender og stoler på er altid en god indikator for, at en virksomhed leverer et godt produkt. Det handler om at du og virksomheden skal have en god relation. Hvis du kan mærke kemien, så er du på rette spor. Kig også på reviews hvorend du finder dem.

Hvis du allerede har talt med venner og kolleger om dine behov for webudvikling, og de ikke har kunne pege dig i den rette retning, så frygt ej. Der er masser af dygtige virksomheder derude . At søge efter den rette tager måske længere tid, men vil være besværet værd når du finder et match. For at spare dig tid har vi lavet en liste der hjælper dig med at skære feltet ned.

– Se om udbyderens website har en kontaktformular eller en FAQ sektion. Hvis de ikke har dette kan det betyde at de ikke er klar til forretning endnu. Spar dig selv besværet og ryk videre.

– Kig på eksempler fra deres arbejde. Hvis der ikke findes et portfolio, så kan det være fordi deres arbejde er hemmeligt. Hvis de derimod har et portfolio, men det er af dårlig kvalitet eller mangler webudviklingsprojekter, så er det ikke et match for dig.

– Hvad skiller outsourcingvirksomheder sig ud med? Deres services. Kig på hvad der er inkluderet i prispakkerne og hold det op mod dit behov og budget. Vær varsom overfor løfter der højst sandsynligt ikke kan holdes, såsom “vi klarer opgaven for 50% mindre end vores konkurrenter”. Det kan være et bevis på at virksomheden står i en desperat situation, som ikke vil komme en kunde til gode.

Lad være med at blive snydt af billige priser. Budgetvenlig betyder ikke nødvigvis at produktet er godt. Den eneste måde at sikre at en virksomhed kan levere god webudvikling, er ved at kigge på deres portfolio og testimonials.

Det sidste skridt du kan tage er, at løfte telefonen og ringe til udbyderen. Du behøver ikke at booke et møde, eller mødes face-to-face endnu; du kan nøjes med at fornemme deres professionalisme. Kig på hjemmesiden først efter udtalelser og information, og find på den måde ud af, om det er nogen du har lyst til at snakke med.

Når du har fundet et par virksomheder er det tid til at ringe dem op. Her er nogle tips til samtalerne.

– Lav research på de forksellige outsourcingvirksomheder inden du ringer dem op. Hvad koster de, hvad tilbyder de af services? Lav en liste med disse ting for hvert firma, og hav det med dig når du ringer. Så kan du bedre sammenligne og krydse ud, som du når længere hen i processen.

– Tænk på hvilke spørgsmål du vil stille omkring dit eget behov for webudvikling inden du ringer. På den måde kan du stille de samme spørgsmål til hvert firma og holde deres svar op mod hinanden.

– Du kan overveje at spørge om et pristilbud. Hvis firmaet er i stand til at svare viser det, at virksomheden har styr på sin faglighed, processer og kan løfte opgaven.

Husk at virksomhederne også vil stille dig spørgsmål. Det er godt, for det viser at virksomheden er opsat på at give dig det rette produkt, og møde dine behov.

Hvordan finder man en dygtig udvikler?

At finde en dygtig udvikler kræver det samme som at finde et outsourcingfirma som du matcher godt med. Begge dele udbyder webudvikling, og det vil ikke tage dig lang tid at finde ud af hvilken løsning der passer til dig.

Den bedste måde at finde en dygtig webudvikler? Det er også simpelt. Søg og du skal finde. Find dygtige virksomheder ved at kigge på deres portfolio, og indsnævr så din søgning efter prissætning og dit udviklingsbehov. Fortsæt indtil du har to eller tre muligheder, og vælg derefter den der virker bedst til dig, ud fra en telefonsamtale.

Husk på ikke at vælge det billigste firma. Formålet er at vælge den udbyder der kan tage sig af alle dine udviklingsbehov, uden at brænde hele din økonomi af.

De bedste firmaer vil tilbyde webdesing og udviklingsservices, SEO, digital marketingstrategi, grafisk design, programmering og så videre. Hold dig derfor ikke tilbage med at spørge til råds om ALLE dine behov. På den måde vil det være let at se hvis pakker der giver mest mening for dig.

Hvor meget koster outsourcing af webudvikling?

Det kommer selvfølgelig an på dine krav, men hvis du virkelig vil vide hvor meget det koster, så følg denne tommelfingerregel: Jo mere arbejde virksomheden kommer til at lave for dig, jo mere vil det koste.

Tillid er den vigtigste faktor, når du skal vælge en udbyder. Hvis du derfor finder en outsourcingvirksomhed med gode anbefalinger og reviews, så bør det være nok indikation til at virksomheden er pålidelig.

Så længe din samarbejdspartner er professionel og erfaren nok i deres felt, så bør du ikke bekymre dig om prisen. Selv hvis prisen er en smule højere end konkurrenternes. Det er tillid og pålidelighed du bør vægte højest, når du outsourcer din webudvikling.

Og det er faktisk sandt… Når du outsourcer din webudvikling kan du spare uanede mængder tid og penge. Særligt hvis du får et komplet team der alle arbejder på dit projekt samtidigt. Ydermere får du adgang til ting som ellers ville kræve flere kontrakter og underleverandører.

Hvordan finder jeg et webdesign outsourcingfirma?

Ligesom når du finder dygtige udviklere bør du kigge efter dygtige virksomheder. Kig på deres portfolier, læs anmeldelser og anbefalinger. Kig efter dem der specialiserer sig i din type virksomhed eller branche. De vil vide mere om dit behov og ønskede resultat.

At outsource webdesign kan være dyrt, men ved du hvad? Det er det hele værd, fordi du er garanteret et kvalitetsprodukt som vil styrke din online tilstedeværelse. Nogle virksomheder er tilbøjelige til at give særlige priser til non-profit organisationer og små virksomheder. Hagen er dog, at du ikke kan få flere projekter klaret, før prisen stiger. Det er dog altid værd at spørge efter særlige tilbud.

Hvordan ved jeg at webdesign outsourcingfirmaet er godt?

Vær opmærksom på hvad du får ud af at vælge en virksomhed som partner. Har de viden om at få dit webdesign til at fungere på alle devicves? Har de erfaringer med internationale kunder? hvor meget koster deres webudviklingsydelser? Hvilke ressourcer bruger de til deres webdesignopgaver? Er ressourcerne up-to-date? Hvor lang tid har de ydet deres services? til sidst, og måske vigtigst af alt – hvor tilfredse er deres tidligere kunder med deres ydelser?

Hvis du kan finde udtalelser fra andre der har arbejdet med virksomheden før dig, som giver gode anmeldelser, så er det også en god indikator. Læs reviews på nettet. Det er en god måde at se om virksomheden er pålidelig nok til et partnerskab.

Hvornår skal du outsource din webudvikling?

Hvis du overvejer at outsource dine webudviklingsopgaver, så har vi samlet nogle punkter du bør tænke over inden du tager en beslutning.

– Du har et stramt budget, men stadigvæk et ønske om en veldesignet hjemmeside. Det er ofte et godt tidspunkt at outsource på, da mange virksomheder tilbyder webdesign til en overkommelig pris. Raterne er måske en smule højere end hvad man giver for det samme in-house, men kvaliteten er det hele værd. Plus, du behøver ikke sætte flere underleverandører på opgaven. Mindre bøvl til dig.

– Du har brug for en hjemmeside ASAP. At outsource dit webdesign kan spare alt den tid du bruger på at undersøge hvordan du kan gøre det selv. Det er et stort plus hvis dine deadlines presser dig. Brug en ekstern leverandør. De kan løfte opgaven og levere høj kvalitet indenfor kort tid.

– Du vil hellere fokusere på andre ting. Dette er den største grund til at virksomheder outsourcer deres webdesign. De behøver ikke tænke på alt det tekniske, fordi leverandøren har styr på det. Det sparer tiden du bruger på at lære det selv, og du kan fortsat være tilgængelig i perioden.

– Du vil have kvalitet uden at bruge for mange penge. Outsource dit webdesign hvis du vil have høj kvalitet, men ikke er villig til at betale alt for meget. Nogle firmaer er villige til at give en lavere pris til små virksomheder, og deres webdesignbehov.

Hvis du tænker over hvorvidt du bør outsource dit webdesign, så kig disse tips igennem. Man siger at outsourcing er dyrt, men de fleste firmaer sørger for at du får lige præcis det du ønsker. Det er op til dig hvor meget du ønsker resultatet. Bare sørg for at outsourcingvirksomheden er erfaren nok til at løfte din opgave.

Hvad er de største fordele ved at outsource din webudvikling?

– Du kan vælge mellem et hav af udviklere i Indien. De fleste IT graduates som specialiserer sig i programmering og softwareudvikling kommer fra landet. Du kommer ikke til at have problemer med at finde nogen.

– Outtsourcing giver dig mulighed for at fokusere på andre essentielle ting. Du kan fortsat være tilgængelig for dit hold og opretholde din digitale tilstedeværelse, uden at være begravet i webdesign samtidigt.

– Outsourcing sparer dig penge, selv hvis du arbejder i en lille virksomhed eller start-up. Indien har virkelig mange It-professionelle, hvilket giver dig muligheden for at skære hjørnerne af prisen af og øge profitten.

– Det sparer dig tid, da du ikke selv skal rode med teknikken. Måske tror du at outsourcing kun er for store virksomheder, men det er i virkelighedn også til de virksomheder der lige er begyndt. At være entreprenør indebærer at man ikke bruger tid på andet, end det der er vigtigst for ens virksomhed. Hvis du har travlt i forvejen giver det mening at outsource.

– Outsourcing klarer dine hasteopgaver til tiden. Hvis din hjemmeside bryder sammen kan du med det samme kontakte en virksomhed der kan fikse det for dig. Selv store virksomheder har ikke de fornødne værktøjer ved hånden. Derfor er outsourcing en vigtig ressource at have, når problemerne opstår.

– Arbejd med folk der ved hvad de laver. Outsourcing giver dig muligheden for at arbejde med utroligt erfarne professionelle. De kender dine problemer inden de opstår. Du kan trygt aflevere dit projekt i deres hænder.

– Outsourcing kan give dig ro (og selvtillid). Alt er i erfarne hænder, og du kan stole på dine opgaver bliver klaret. Du føler dig mere tryg når du arbejder med et team der ved hvad de laver.

– Høj kvalitet uanset budget. At outsource behøver ikke koste en arm og et ben. Hvis leverandøren vægter kvalitet frem for kvantitet, så har du den bedste løsning. Outsourcing er uanset hvad billigere end at ansætte fuldtidsmedarbejdere.

– Du kan arbejde med de dygtigste eksperter. Indien har nogle af de bedste udviklere i verdenen. Drag nytte af dette og få din hjemmeside outsorcvet til Indien.

Hvorfor outsourcer nogle virksomheder deres webdesign og webudvikling?

– Du undgår at blive udbrændt, da du ikke selv skal klare det hele. Outsourcing tillader dig at fokusere på det der er vigtig, og undgå at spilde din tid. Det koster penge, men det sparer dig endnu flere. Alle virksomheder bør overveje at outsource nogle af deres opgaver væk.

– Din webudvikling bliver outsourcet til nogen der allerede ved hvordan man gør. Du behøver ikke at forklare hvordan man skal gøre, for udvikleren ved det allerede. Samarbejdet giver rigtig god mening, jo længere det skrider frem, da udvikleren vil kende din virksomhed og branche.

– Det tillader folk med teknisk ekspertise at fokusere på deres kerneområde – intet mere, intet mindre.

– Selv hvis det koster tid og penge, så er outsourcing mere effektivt og økonomisk, end det er at ansætte en lokal udvikler på fuld tid.

– Outsourcing giver dig plads til at fokusere på marketing, eller andre ting der giver mening for din virksomhed. Ved at outsource din webudvikling giver du plads til din virksomheds vækst.

– De fleste gange bliver din webudvikling klaret af nogen der både har tekniske og kreative evner. Det betyder at alle aspekterne af din hjemmeside vil se fantastisk ud. En fantastisk måde at spare penge på langt sigt, da den ikke skal redesignes.

– Du får bedre service overall. Det kan virke som en dyr oplevelse, men på den lange bane giver det mening, da folk bliver mere og mere effektive med din virksomhed.

Afsluttende bemærkninger

Med outsourcing kan du fokusere på hvad der er vigtigst for dig, og give det tekniske arbejde videre til en der ved hvad der skal gøres. Du bliver nødt til at researche hvilken løsning og virksomhed der passer dit behov bedst.
Hvis du synes outsourcing lyder spændende, så ræk ud til os. Vi kan outsource ethvert projekt med hurtig levering. Lad os høre hvad dit behov er.

SENESTE ARTIKLER

Vi sammensætter, du opskalerer

Vi samler dit offshore arbejdshold, administration, menneskelige ressourcer og giver dig en dedikeret europæisk kontaktperson så du kan fokusere på det du er bedst til – at vokse!

WeAssemble er her for at hjælpe dig

Lad os samle dit offshore udviklingshold. Har du spørgsmål til vores processer? Klar til at skalere dit hold? Udfyld formularen – så vil vores hold kontakte dig indenfor 24 arbejdstimer.