Sådan finder du en app-udvikler

Sådan finder du en app-udvikler

Hvad er en app-udvikler?

Definitionen af en app-udvikler er faktisk meget præcis. De er folk, der skaber apps til smartphones, tablets og andre enheder. Dog går det, de gør for at opnå dette mål, langt ud over at skabe kode.

Der er mange forskellige typer app-udviklere, så det er vigtigt at forstå deres kernekompetencer, før du ansætter en til dit projekt. For eksempel er der iOS-udviklere, der arbejder med programmer til Apple-enheder som iPhones og iPads, Android-udviklere, der bygger applikationer designet specifikt til at køre på Googles operativsystem, Windows Phone-kodere, der specialiserer sig i den platform, eller HTML5/CSS3-programmører, der laver webbaseret software kompatibel med enhver enhed, der kører en webbrowser.

Når du vælger en app-udvikler til at arbejde på dit projekt, kan deres rolle være lige så meget om design og brugeroplevelse som det er om programmering. Afhængigt af den type applikation, du vil have bygget, kan de samarbejde med grafiske designere, kunstnere eller marketingeksperter for at opnå de ønskede resultater.

Dog, når en mobil app er blevet oprettet, skal den offentliggøres, hvilket er, hvor en helt anden række færdigheder kommer i spil. For at have en konkurrencefordel over andre apps til smartphones og tablets skal den vises på flere steder, herunder Apple’s App Store for iOS-enheder og Google Play for Android-produkter. Disse er meget konkurrenceprægede markedspladser, så udviklere har brug for færdigheder inden for markedsføring og promovering sammen med deres tekniske evner.

Hvis der er flere udviklere, programmører og designere, eller hvis der er eksperter inden for app-markedsføring eller enhver anden område relateret til oprettelse af mobile applikationer til smartphones og tablets, falder de alle under samme kategori – de er alle app-udviklere.

Hvordan finder man en pålidelig appudvikler?

Når du har lavet din research og valgt den type app-udvikler, du vil arbejde på til dit projekt, er det vigtigt at finde en pålidelig person eller virksomhed. Den bedste måde at gøre dette på er ved at prøve deres tidligere arbejde og få feedback fra andre, som måske har brugt dem tidligere.

Du kan også prøve at kontakte virksomheder, der allerede tilbyder apps til smartphones og tablets, men bemærk, at de sandsynligvis ikke vil være i stand til eller endda villige til at give referencer, medmindre de arbejder sammen på et andet projekt. Nogle online butikker som Google Play tillader dog kunder at efterlade kommentarer om en apps brugervenlighed, så udnyt dette system, når det er muligt.

Når du leder efter anmeldelser eller udtalelser, skal du tjekke, hvor aktuelle de er, samt den overordnede tone. For eksempel er en 5-stjernet vurdering ikke lige så nyttig som en fra sidste uge. Derudover, hvis du ser en app, der er blevet downloadet mange gange, men der er kun et par anmeldelser eller negative kommentarer, kan det være et rødt flag. Det kan betyde, at udvikleren var god til at markedsføre deres produkt, men ikke så god til kundeservice.

Der er mange lande rundt om i verden, hvor det er almindeligt for virksomheder at annoncere på jobopslag og fora, der leder efter ansættelse af app-udviklere, så tjek disse regelmæssigt også.

Når du har valgt din kandidat eller virksomhed, bed dem om at give referencer fra tidligere kunder, der var tilfredse med deres arbejde. Dette vil give dig indsigt i kvaliteten af deres service og om de leverede til tiden, holdt sig inden for budgettet og leverede det, der blev lovet. Stop ikke der, for du vil også gerne vide, hvor meget kommunikation der fandt sted mellem dem og klienten, samt om de stillede spørgsmål, når det var nødvendigt.

Hvis din valgte kandidat eller virksomhed kun giver dig en liste over tilfredse kunder, men ingen kontaktoplysninger, er dette en anden grund til bekymring. Selvom det måske er imod deres politik at give disse, skal du ikke ansætte nogen, der ikke er villig til at give afkald på noget potentielt forretning for at give referencer. Der er mange faktorer, der går ind i at finde en app-udvikler, så fortsæt med at lede, indtil du finder en, der kan opfylde alle dine krav, samtidig med at den er tilgængelig til den pris, du har sat.

Hvorfor skal jeg hyre en appudvikler?

Med næsten 2 millioner tilgængelige apps i Apple App Store er det vigtigt at skille sig ud fra mængden. Der er mange faktorer, der spiller ind for at opnå dette, hvorfor det kan være en omkostningseffektiv måde at få dit produkt skabt på rekordtid at hyre en app-udvikler.

Ved at vælge den rigtige kandidat eller virksomhed får du nogen med erfaring, der ved, hvordan de skal præsentere deres arbejde for at konkurrere om downloads og salg. De vil også være i stand til at levere al nødvendig teknisk know-how sammen med marketingfærdigheder som SEO (Søgemaskineoptimering), pay-per-click-kampagner og markedsføring på sociale medier.

Ud over at vide, hvordan man markedsfører din app online, bør de også være opmærksomme på offline-strategier som pressemeddelelser, direkte mail og arrangementer. Trods alt vil du have, at verden skal kende til dit produkt, men det er vigtigt, at de foretager deres forskning for at afgøre, hvilke kanaler der sandsynligvis vil give de bedste resultater.

Hvis din app-udvikler eller virksomhed forstår, hvordan dagens marked fungerer, skal de også være i stand til at nedbryde omkostningerne i timeløn, faste satser eller endda resultatafhængige gebyrer, hvis der opstår uventede problemer under udviklingen af din app. De vil ikke kun vide, hvilke typer apps der er mest populære blandt offentligheden lige nu, men de vil også have erfaring med at arbejde på lignende projekter.

Bundlinjen er, at ansætte en fremragende app-udvikler kan spare dig tid, penge og hovedpine, fordi de har ét mål – at få dit produkt udviklet hurtigt samtidig med at få det bemærket af offentligheden. Udover at vide, hvordan man markedsfører deres produkter, bør de også vide, hvad der gør en succesrig app, og hvordan man fører den fra konceptet hele vejen igennem til lanceringsevents.

Der er mange fordele ved at ansætte en app-udvikler eller virksomhed, så fortsæt med at lede, indtil du finder en, der kan opfylde dine krav, samtidig med at den holder sig inden for dit budget.

Fordele ved at ansætte en app-udvikler

Hvis du leder efter at ansætte en app-udvikler, så bliv ved med at læse, fordi vi vil fortælle dig, hvorfor det er værd at søge efter en, der kan opfylde alle dine krav og holde sig inden for dit budget. Ved at forstå, hvad der gør et succesfuldt produkt, og hvordan man bedst markedsfører det for at blive bemærket, bør de også være i stand til at give dig nogle fantastiske ideer sammen med den tekniske knowhow, der er nødvendig for at omsætte dem til virkelighed.

Når du har valgt en app-udvikler eller virksomhed, så spørg dem, om de kan give referencer fra tidligere kunder, der var tilfredse med deres arbejde. Dette vil give dig en idé om kvaliteten af deres service samt om de var i stand til at fuldføre projekter til tiden, holde sig inden for budgettet og opfylde alle løfter. Hvis de ikke kan give referencer, kan de måske ikke være villige til at give afkald på noget potentiel forretning for at give kontakter. Så fortsæt med at lede, indtil du finder nogen, der er villig til at gøre alt for at sikre, at dit produkt er succesfuldt lige fra starten.

Selvom mange app-udviklere og virksomheder arbejder på timetakster, er der andre, der opkræver en fast afgift for deres tjenester, så sørg for at vide, hvilke typer betalingsmetoder de accepterer, før du giver dem mine kontaktoplysninger eller sender nogen penge. Du vil ikke ansætte nogen og kun finde ud af senere, at de vil koste mere end forventet, fordi de bruger forskellige satser for forskellige typer kontrakter.

Enhver, der har erfaring med at skabe apps, vil forstå, hvor vanskeligt det kan være, især når du starter fra bunden og ikke engang er sikker på, hvilken type app du ønsker at oprette. Hvis det er tilfældet, vil det være op til din app-udvikler eller virksomhed at komme med ideer, der kan omsættes til et produkt, der godt modtages af offentligheden. Ikke alene skal de forstå, hvordan apps fungerer, men de skal også vide, hvad der gør et succesfuldt produkt, og hvordan man bedst markedsfører det for at blive bemærket.

Ud over at have erfaring med at skabe apps, bør en app-udvikler eller et firma også være i stand til at vide, hvad der gør en god app, sammen med at forstå markedsudviklingerne, hvilket betyder, at de allerede har nogle gode ideer til nye produkter. Det kan tage længere tid end normalt, men nogle gange skal du sætte kvaliteten af servicen foran en hurtig omsætningstid.

Enhver god app-udvikler og virksomhed bør have en portefølje, hvor de viser nogle af de apps, de har skabt, for at give dig en idé om, hvilken type arbejde de laver. Hvis ikke, skal du spørge dig selv, hvorfor ikke, for det er vigtigt for potentielle kunder at få en følelse af din evne, før de skiller sig ud med deres kontanter. Derudover vil enhver virksomhed, der lover verden, men ikke kan bakke op om sine løfter med virkelige eksempler, kun skuffe dig i sidste ende.

Forvent ikke, at alle freelance app-udviklere og virksomheder opkræver i timen, for der er andre, der foretrækker faste priser eller endda betingede gebyrer, når tingene tager længere tid end forventet. Med faste priser ved begge parter, hvad den samlede omkostning kommer til at være, før du accepterer en kontrakt, mens betingede gebyrer normalt afhænger af, hvor vellykket dit produkt bliver. Selvfølgelig betyder det også, at du skal betale mere, hvis det viser sig at være en fiasko, så sørg for, at alle vilkår og betingelser forklares detaljeret, før du indgår aftale.

Uanset hvilken type betalingsmetoder en app-udvikler eller virksomhed bruger, er det altid værd at tjekke, om de inkluderer alle omkostninger på forhånd, selv når der måske ikke synes at være nogen skjulte omkostninger. Dette skyldes, at nogle udviklere og virksomheder tilføjer ekstraudstyr, der kan være svære for dig at opdage, indtil efter kontrakten er blevet accepteret. Sørg altid for, at alt, der er dækket af deres tjenester, er inkluderet i prisen, sammen med at få en kopi af alle vilkår og betingelser, bare i tilfælde af at der mangler noget.

At ansætte en app-udvikler eller virksomhed kan være en af ​​de bedste beslutninger, du nogensinde træffer, men kun hvis de leverer den service, du har brug for. Det vigtigste at huske er, at der er masser af muligheder derude, så skynd dig ikke med din beslutning, for du får ikke en anden chance. Tag dig tid til at finde nogen, der fortjener det, samtidig med at du finder en pris, der passer til dit budget, på den måde vil ingen af jer ende skuffede.

Hvor meget koster det at udvikle app?

Hvis du spekulerer på, hvor meget det koster at udvikle en app, bør du overveje dine muligheder, når du leder efter den rette person eller virksomhed. Dette indebærer at finde nogen, der har en dokumenteret track record inden for oprettelse af succesrige apps, samtidig med at du får en fornemmelse af deres prisstruktur for at afgøre, om de er overkommelige eller ej. En af de mest vigtige ting, du har brug for at vide, er, at der vil være skjulte omkostninger, og selvom dette måske ikke synes at være tilfældet i starten, vil det blive mere mærkbart, når du indgår kontrakt med dem. Sørg altid for, at intet går tabt, fordi det kan ende med at koste dig mere end forventet, hvis vilkårene og betingelserne ikke er klare.

Mobile app-udviklere og virksomheder tilbyder alle former for tjenester såsom design, app-udvikling, test og vedligeholdelse, derfor skal du sikre dig, at de kan gøre, hvad du ønsker, inden du skiller dig af dine penge. I denne henseende er det at have en portefølje af apps, de har oprettet, en fantastisk måde for dem at vise deres færdigheder, samtidig med at de giver potentielle kunder en idé om, hvilken type tjenester de leverer. Med dette i tankerne er det altid værd at spørge, om de inkluderer yderligere afgifter, bare hvis noget er blevet overset fra prisen, eller hvis der er skjulte omkostninger. Deres vilkår og betingelser skal også forklares klart, så du forstår alt fra start til slut.

En almindelig misforståelse blandt de fleste mennesker er at tro, at når man ansætter app-udviklere, opkræver virksomheder i timen, fordi nogle foretrækker faste priser. Denne metode fungerer begge veje, fordi du ved præcis, hvad den endelige omkostning vil være, mens den også kombineres med en garanti for, at alle tjenester er inkluderet. Dette betyder, at der ikke er uventede gebyrer, hvilket kan forekomme, når tingene tager længere tid end forventet, fordi det er en aftale mellem udvikleren eller virksomheden og klienten. Imidlertid foretrækker nogle virksomheder at bruge betingede gebyrer i tilfælde af, at dit produkt ikke er så succesfuldt, som det kunne have været, så sørg for at læse alle deres vilkår og betingelser.

For de fleste lyder det som en skræmmende opgave at ansætte en freelance app-udvikler eller et firma, men hvis de leverer alt, er dette en af ​​de bedste beslutninger, du nogensinde kunne træffe. Det vigtigste at huske, før du skiller dig af dine penge, er, at der er masser af forskellige muligheder derude, så skynd dig ikke med din beslutning, for du får ikke en anden chance. Deres vilkår og betingelser skal også forklares fuldstændigt, hvorfor det altid er værd at spørge, om de inkluderer yderligere afgifter, bare hvis noget er blevet overset fra prisen, eller hvis der er skjulte omkostninger.

Afslutningsvis vil det afhænge af den service, du har brug for fra udvikleren eller virksomheden, samt dit budget, hvor meget det koster at udvikle en app. Dette indebærer at finde nogen, der kan gøre alt, hvad du ønsker, samtidig med at du sikrer, at intet er gået tabt fra deres tjenester. Deres vilkår og betingelser skal også forklares fuldstændigt, så der ikke er nogen misforståelser, når du indgår kontrakt med dem. Med dette in mente vil det variere, hvor meget det koster at udvikle en app afhængigt af den service, du har brug for, så sørg for, at intet er gået tabt, før du skiller dig af dine penge.

SENESTE ARTIKLER

Vi sammensætter, du opskalerer

Vi samler dit offshore arbejdshold, administration, menneskelige ressourcer og giver dig en dedikeret europæisk kontaktperson så du kan fokusere på det du er bedst til – at vokse!

WeAssemble er her for at hjælpe dig

Lad os samle dit offshore udviklingshold. Har du spørgsmål til vores processer? Klar til at skalere dit hold? Udfyld formularen – så vil vores hold kontakte dig indenfor 24 arbejdstimer.