7 fordele ved at outsource softwareudvikling til Indien

7 fordele ved at outsource softwareudvikling til Indien

Den mest kendte fordel er den potentielle kostbesparelse ved outsourcing. Det er dog ikke den eneste.

Outsourcing har mange andre fordele, såsom en mere fleksibel ansættelsesproces, besparelser ved ikke at have fuldtidsansatte og skalerbarhed.

Hvad er en offshore afdeling?

Et offshore hold er en ekstern afdeling som er lokaliseret i et andet land – derved offshore.

Udviklere bliver ansat hos dig gennem en offshore management virksomhed, såsom WeAssemble. Denne slags virksomheder tager sig af alt fra at finde talent til support.

Udviklerne i en offshore løsning arbejder på en fleksibel basis. Enten direkte i samarbejde med projektlederen på et specifikt projekt eller med opgaver der er direkte udstedt eller på ad hoc basis.

Du kan samle et offshore hold med mange specialiseringer, fra UX til DevOps

Hvorfor bør du samle et remote team?

Der findes et hav af indiske udviklere der er klar til at hjælpe dig med dit behov. Der er dog flere grunde til at starte.

7 grunde til at hyre indiske softwareudviklere når du outsourcer dit arbejde

Her er syv grunde til, at du bør overveje at outsource din softwareudvikling til programmører fra Indien:

Reducerede ansættelsesomkostninger

Alle virksomheder kan have gavn af at spare penge. Det er en af de største grunde til at virksomheder outsourcer.

Det er utroligt dyrt at samle et in-house team, og du skal både tænke over omkostninger til husleje, udstyr og konkurrencedygtige lønninger. Derudover også sygedage og forsikring.

Offshore hold har langt færre omkostningspunkter. Du skal stadig betale en fair løn, men kun for den tid der bliver brugt. Den gennemsnitlige årlige indkomst for en indisk softwareudvikler er langt mindre end det vi oplever i vesten, hvor vi tilmed forventer en bonus sidst på året.

Flere ressourcer at vælge fra (og der kommer flere)

Når du vælger at ansætte lokalt, så skrumper dine valgmuligheder gevaldigt ind. De bedste og mest kreative udviklere er højst sandsynligt allerede i arbejde, og hvis deres chef kender deres værdi, så skal du kæmpe meget hårdt for at hive dem væk. Og det er dårlig stil.

Indien er den største udbyder af IT outsourcing i verden, med et utroligt højt antal af nyuddannede ingeniører hvert år. Markedet er i vækst og der er over en million nye udviklere tilgængelige hvert år.

Og det vil kun vokse. Over 50% af Indiens befolkning er under 25, hvilket betyder, at talentmassen kun vil blive større.

Den indiske regering favoriserer IT branchen

Den indiske regering er en stor tilhænger af det boomende marked i IT branchen. Politikken omkring IT industrien bliver konstant optimeret og er konstant en høj prioritet. Regeringen opfordrer til at outsourcing bliver en endnu større del af landets ekspertise.

Skattelettelser i IT industrien og store investeringer sikrer vækst i den indiske softweareindustri. Indiens IT sektor vokser dobbelt så hurtigt som resten af landets økonomi og har krydset 200 mia. i 2022.

Regeringen er også opmærksomme på sikkerhedsrisici i outsourcing, og har lavet tiltag der skal tackle cyberkriminalitet og gøre Indien et sikkert sted at outsource til.

Indien er ledende i softwareudvikling

Stigningen i antallet af udviklere og regeringens støtte betyder noget helt særligt for Indien: At de er en stormagt indenfor softwareudvikling.

Ifølge nye undersøgelser viser det sig, at Indien vil overhale USA og blive det land med flest app-udviklere i 2024. USA vil på det tidspunkt have 4,4 millioner udviklere hvor Indien vil have 5,2 millioner.

Indien har kun mere succes i vente.

Stor ekspertise i alle programmeringssprog

Indiske softwareudviklere er utroligt dygtige til alle de populære kodesprog, såsom Python, Java, C/C++, C# og PHP.

I Courseras Global Skills Report brød inderne rammerne for kendskab til kodesprogene.

Førende i innovation – globalt

I 2020 lå Indien nummer 2 på listen over “lande der er mest tilbøjelige til at skabe teknologi der vil have global og disruptiv virkning”. De lå lige bag ved USA på en delt andenplads med Kina.

Landets FinTech marked er det tredjestørste i verden, sat til 31 mia. dollars i 2021.

Påtag et globalt mindset

Sidste grund er, at Indiens udviklere arbejder med et globalt mindset, da fysiske og geografiske udfordringer forsvinder, og bliver til cloudløsninger. Indiens udviklere er klar til at spille for hele verden.

125 millioner indere snakker engelsk. Skal du have et hold du kan kommunikere med på engelsk, vil der derfor ikke være noget problem. Kommuniker uden at misforstå hinanden.

De fleste er også klar til at arbejde alle døgnets timer, hvilket gør tidszoner ligegyldige. Disse udviklere er villige til at påtage dine arbejsmetoder, så du når dine deadlines, på din måde.

Hvordan hyrer jeg indiske udviklere?

Er du overbevist om at outsourcing til Indien er vejen frem for dig?
Så er WeAssemble her – klar til at hjælpe dig.
Vi samler et intelligent og fleksibelt hold til dig, ud fra dine specifikke behov og ønsker.
Vi tilbyder en ny måde at outsource på, hvor du let kan skalere din virksomhed op og ned, samtidigt med at du får leveret fantastiske resultater.

Med WeAssemble kan du:

  • Samle et offshore udviklingshold, eller forstærke dit eksisterende team.
  • Support til hver en tid i processen – også under ansættelserne.
  • Vores Filtered Talent proces, som sigter efter at ansætte de top 3% bedste udviklere i Indien.
  • Din egen europæiske account manager
  • Store besparelse – vi kan med stolthed sige, at vores kunder oplever besparelser på op til 50%, i forhold til in-house ansættelser.

Vi samler drømmeholdet til dig.
Ræk ud i dag, så vi kan bygge dit fleksible offshore udviklingshold, med de bedste udviklere i Indien.

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor ansætte udviklere fra Indien?
Ansættelse af programmører fra Indien giver virksomheder mange fordele på grund af deres høje tekniske kompetence, flydende engelsk, tilpasningsevne til forskellige tidszoner og konkurrencedygtige priser.
Hvorfor er Indien så attraktiv en placering til outsourcing af job?
Indien er attraktiv til outsourcing på grund af sin store pool af veluddannede, engelsktalende indiske softwareingeniører, omkostningseffektivitet og etableret IT-outsourcingindustri.
Hvor meget koster det at ansætte en indisk udvikler inden for IT?
Omkostningerne ved at ansætte en indisk udvikler varierer, men det er typisk en omkostningseffektiv løsning. Den gennemsnitlige årlige indkomst for en softwareudvikler i Indien er cirka fem lakhs ($6.000).
Hvad er potentialet for outsourcing i Indien?
Potentialet for outsourcing i Indien omfatter adgang til en bred talentmasse, omkostningsbesparelser, fleksibilitet i skalering og evnen til at fokusere på kerneforretningsaktiviteter.
Ofte stillede spørgsmål

SENESTE ARTIKLER

Vi sammensætter, du opskalerer

Vi samler dit offshore arbejdshold, administration, menneskelige ressourcer og giver dig en dedikeret europæisk kontaktperson så du kan fokusere på det du er bedst til – at vokse!

WeAssemble er her for at hjælpe dig

Lad os samle dit offshore udviklingshold. Har du spørgsmål til vores processer? Klar til at skalere dit hold? Udfyld formularen – så vil vores hold kontakte dig indenfor 24 arbejdstimer.