Xamarin

Xamarin

Leje
Xamarin app
Udviklere

Weassembles Xamarin app-udviklere er ekspertise i at bygge mobile applikationer og minimere brugen af ​​native udviklere. Vores eksterne Xamarin app-udviklere har mere end 5+ års erfaring i gennemsnit og bedste app-udviklere baseret i Indien.

Du kan hyre vores Xamarin app-udviklere på time- eller fuldtidsbasis og minimere dine omkostninger drastisk. Hvis du planlægger at ansætte en Xamarin app-udvikler til dit projekt? Ønsker du at outsource din Xamarin app-udvikling? Kontakt os for en gratis konsultation!

Hvorfor skulle du vælge Xamarin-appen til dine mobilapplikationer?

Overkommelig prisfastsættelse

Xamarin er en hybrid app-udviklingsplatform. Du kan teste, udvikle, administrere, bygge indbyggede mobilapps på tværs af forskellige platforme ved hjælp af Xamarin. Nogle af de andre fordele ved Xamarin er:

Overkommelig prisfastsættelse

Hvorfor leje Xamarin-appen fra Weassemble

Weassemble giver førsteklasses support med sin ekspert Xamarin-app. Vi forsikrer kunderne om at opnå højere ROI ved at optimere deres omkostninger ved at udnytte Weassemble-ressourcer. Nogle af de andre grunde til at hyre et dedikeret Xamarin app-team fra Weassemble er:

Ekspertise på 5+ år

Vores gennemsnitlige erfaring som udviklere ville være 5+ år.

Integritet

Integritet er vores højeste prioritet. Vi respekterer din datafortrolighed. Derfor overholder vi strenge NDA'er

Fleksibel model at vælge imellem

Hyr en dedikeret udvikler hverken på fuld tid eller timebasis i henhold til dine krav.

Overvågning i realtid

Du kan overvåge arbejdets fremskridt i realtid i projektstyringsværktøjer. Du kan holde dig selv lettet ved at prioritere arbejdet til de dedikerede teammedlemmer.

Problemfri kommunikation

Som alle udviklerens teammedlemmer, intet kommunikationsgab i god engelsk kommunikation.

Gennemsigtighed

Vores rapportering er regelmæssig i intervallet, fra tid til anden i henhold til kundens forventninger.

Ekspertise i Xamarin App udvikling

Vores Xamarin App-udviklere er meget dygtige til at skabe udvikling på tværs af platforme, så de ligner native look-lignende til mobilapplikationer. Vores Xamarin app-programmører leverer nye innovative og tiltalende UI-design, som kan skaleres. App-løsninger, der kan tilpasses til forretningskrav, kan udarbejdes med vores Xamarin-ekspertpanel.

Xamarin til organisationer

Vores offshore Xamarin app udviklere leverer end-to-end løsninger fra små til store organisationer effektivt.

Dedikerede Xamarin-appudviklere

Weassemble leverer et dedikeret team af Xamarin app-udviklere til at bygge, implementere og assistere gennem hele projektet.

Tilpassede Xamarin-apps

Lej vores offshore Xamarin-appudviklere, som tilbyder tilpassede mobile løsninger ved hjælp af Xamarin-formularer.

Xamarin migration og vedligeholdelse

Vores eksterne Xamarin-appudviklere var meget erfarne i at vedligeholde og administrere mobilapps, der leverede problemfri migreringstjenester.

Integration

Vores offshore Xamarin-appkodere tilbyder problemfri integrationstjenester med API’er, backends og andre cloudtjenester.

Native Apps Development & Deployment

Vores dedikerede offshore Xamarin-udviklere er udstyret til at bygge funktionsrige, forbedrede og sikrede native apps ved hjælp af forskellige teknologier som VR/AR, AI/ML, IoT osv.

Ofte stillede spørgsmål

Antag, at du planlægger at udføre projektet og levere det til tiden. I så fald er det en fremragende tilgang at udnævne et dedikeret Xamarin-udviklingsteam til at arbejde dedikeret på netop dit projekt og sikre leveringer til tiden.

Ja. Vi kan underskrive NDA. Vi tror på at opnå leverancerne og også på at holde fortrolighed.

Vi tilbyder tre forskellige engagementsmodeller. Du kan vælge at vælge hvem som helst baseret på din virksomhed eller projektkrav.

Der er forskellige faktorer involveret i at bestemme omkostningerne til udvikling af Xamarin-appen. Vi råder dig til at diskutere med vores ekspertteam og få omkostningsestimatet.

Xamarin er måske ikke det bedste værktøj. Desuden giver det en sikker platform til applikationsudvikling på tværs af platforme.

Indiske udviklere er højt kvalificerede og producerer topkvalitet uden aktualitet. Nogle af de andre fordele er:

  • Gruppe af ekspertholdmedlemmer
  • Overkommelig prisfastsættelse
  • Topmoderne infrastruktur
  • God til projektledelse

kontakter os

En af vores kundesucceschefer kontakter dig inden for 24 arbejdstimer.
Bemærk: Vi sælger ikke dine oplysninger og følger GDPR-normerne strengt.