IoT

IoT

Lej IoT-app

Lej vores dedikerede IoT-app-udviklere, som hjælper med at bygge ideelle innovative løsninger, som mobiler med forskellige eksterne enheder. Weassembles dedikerede offshore IoT-udviklere er højt vurderede og erfarne IoT-løsninger i topklasse.

Du kan vælge at ansætte vores eksterne IoT-programmører på time- eller fuldtidsbasis, afhængigt af dine forretningskrav.
Planlægger du at hyre et dedikeret team af IoT-udviklere til at arbejde på projektet? Eller søgte du at oprette et eksternt outsourcing-team baseret i Indien? Kontakt os for en gratis konsultation!

Hvorfor skulle du vælge IoT-app til dine mobilapplikationer?

Internet-Of-Things (IoT) udvikler sig hurtigt og drager fordel af alle industrier. Ved hjælp af IoT kan du øge eller mindske budgettet ved at bruge IoT-funktioner. Weassemble sikrer, at du leverer problemfri integration og udrulning af IoT-applikationer med hele udviklingscyklussen.

Hvorfor hyre IoT-appudviklere fra Weassemble?

Weassemble giver førsteklasses support med sin ekspert IoT-app. Vi forsikrer kunderne om at opnå højere ROI ved at optimere deres omkostninger ved at udnytte Weassemble-ressourcer. Nogle af de andre grunde til at hyre et dedikeret IoT App-team fra Weassemble er:

Ekspertise på 5+ år

Vores gennemsnitlige erfaring som udviklere ville være 5+ år.

Integritet

Integritet er vores højeste prioritet. Vi respekterer din datafortrolighed. Derfor overholder vi strenge NDA'er

Fleksibel model at vælge imellem

Hyr en dedikeret udvikler hverken på fuld tid eller timebasis i henhold til dine krav.

Overvågning i realtid

Du kan overvåge arbejdets fremskridt i realtid i projektstyringsværktøjer. Du kan holde dig selv lettet ved at prioritere arbejdet til de dedikerede teammedlemmer.

Problemfri kommunikation

Som alle udviklerens teammedlemmer, intet kommunikationsgab i god engelsk kommunikation.

Gennemsigtighed

Vores rapportering er regelmæssig i intervallet, fra tid til anden i henhold til kundens forventninger.

Tjenester i IoT-appudvikling

Vores offshore IoT-appkodere leverer top-notch app-udviklingsløsninger i henhold til dine krav. Vores IoT-udviklingsteam er forretningscentreret og arbejder døgnet rundt for at levere meget sikre og skalerbare mobilapplikationer.

IoT Integration

Vores dedikerede IoT-appudviklere udfører problemfri integration med API’er, Big Data og andre Cloud Services.

IoT-sensorudvikling

Vores eksterne IoT-app-programmører kan udføre sensorrelaterede anmodninger som vejrforhold, hjemmeautomatisering, sporing af køretøjers placering osv.

IoT Wearables

Vores offshore IoT-appudviklere er godt rustet til at bygge wearable-relaterede apps, der opfylder dine forretningskrav uden indblanding fra mobile enheder.

IoT-apps til varehuse

Vores eksterne IoT-udviklere skaber apps, der automatisk sporer og overvåger lagerdrift ved hjælp af sensorer og andet udstyr.

Dataanalyse

Vores IoT-ekspertteam henter Big Data fra alle tilsluttede og integrerede systemer gennem forskellige IoT-enheder ved hjælp af IoT-apps.

Asset Monitoring

Vores IoT-appkodere kan bygge administrations- og overvågningsapps relateret til energi, spore spild, optimere omkostningerne og hjælper med at forbedre bedre energiproduktion.

Ofte stillede spørgsmål

Antag, at du planlægger at udføre projektet og levere det til tiden. I så fald er det en glimrende tilgang at udnævne et dedikeret IoT App-udviklingsteam til at arbejde dedikeret på netop dit projekt og sikre leveringer til tiden.

Ja. Vi kan underskrive NDA. Vi tror på at opnå leverancerne og også på at holde fortrolighed.

Vi tilbyder tre forskellige engagementsmodeller. Du kan vælge at vælge hvem som helst baseret på din virksomhed eller projektkrav.

At udvikle en IoT-app er lidt af en kedelig proces. Derudover foreslår vi, at du tager en gratis konsultation med et team af IoT-eksperter for at udnytte dine forretningsbehov med et korrekt omkostningsoverslag.

IoT er allerede dukket op, og mange af dine konkurrenter vil måske udnytte det. For at være foran konkurrenten er investering i IoT påbudt. Nogle af de andre funktioner i IoT er:

  • Fjernovervågning
  • Live data
  • Øger effektiviteten
  • Højere produktivitet
  • Riskofri

Forskellige faktorer er involveret i at bestemme den samlede udviklingsperiode, såsom design, applikationsfarve, test, integration med andre smarte enheder og mange flere ting. Vi foreslår dog, at du tager en gratis konsultation med vores IoT-ekspertteammedlemmer for hele udviklingsprocessen.

Contacts us

En af vores kundesucceschefer kontakter dig inden for 24 arbejdstimer.
Bemærk: Vi sælger ikke dine oplysninger og følger GDPR-normerne strengt.