ElectronJS

ElectronJS

Lej ElectronJS
Udviklere

Planlægger du at outsource dit Electronjs-projekt? Eller søgte du at oprette en dedikeret offshore Electronjs-udvikler baseret i Indien?

Lej vores offshore dedikerede ElectronJS-udvikler, som kan bygge meget sikre, skalerbare og hybride applikationer. Du kan enten hyre vores ElectronJS-udviklere enten på time- eller fuldtidsbasis.

Hvorfor skulle du vælge ElectronJS-udviklere til dine applikationer?

Brugervenligt rammeværk

ElectronJS er open source, og det er udviklet og administreret af GitHub. Det er en open source-ramme, der bruges i nye teknologier HTML, CSS og Javascript. Nogle af dens funktioner er:

Hvorfor hyre ElectronJS-udviklere fra Weassemble?

Weassemble giver førsteklasses support med sine ElectronJS-udviklere. Vi forsikrer kunderne om at opnå højere ROI ved at optimere deres omkostninger ved at udnytte Weassemble-ressourcer. Nogle af de andre grunde til at hyre et dedikeret ElectronJS Developers team fra Weassemble er:

Ekspertise på 5+ år

Vores gennemsnitlige erfaring som udviklere ville være 5+ år.

Integritet

Integritet er vores højeste prioritet. Vi respekterer din datafortrolighed. Derfor overholder vi strenge NDA'er

Fleksibel model at vælge imellem

Hyr en dedikeret udvikler hverken på fuld tid eller timebasis i henhold til dine krav.

Overvågning i realtid

Du kan overvåge arbejdets fremskridt i realtid i projektstyringsværktøjer. Du kan holde dig selv lettet ved at prioritere arbejdet til de dedikerede teammedlemmer.

Problemfri kommunikation

Som alle udviklerens teammedlemmer, intet kommunikationsgab i god engelsk kommunikation.

Gennemsigtighed

Vores rapportering er regelmæssig i intervallet, fra tid til anden i henhold til kundens forventninger.

Ekspertise i ElectronJS udvikling

Lej vores dedikerede offshore ElectronJS-udviklere, som er godt rustet til at udvikle meget sikre og robuste webløsninger ved hjælp af forskellige ElectronJs-frameworks med HTML, CSS og Javascript.

ElectronJS-løsninger, der kan tilpasses

Lej vores dedikerede ElectronJS-udviklere, som leverer skræddersyede desktop-applikationsløsninger ved hjælp af ElectronJS

Dedikerede ElectronJS-udviklere

Lej vores dedikerede eksterne ElectronJS-kodere, som er eksperter i at udvikle komplekse desktop-apps ved hjælp af ElectronJS-rammeværket

Re-Engineering & Migration

Vores dedikerede offshore ElectronJS-udviklere kan omstrukturere processen og migrere de eksisterende apps til ElectronJS-platformen.

Hybrid / Cross-Platform App-udvikling

Vores offshore ElectronJS-udviklere har enorm viden i at bygge applikationer på tværs af platforme med kraftfulde biblioteker.

Enterprise ElectronJS Apps

Lej vores offshore ElectronJS-udviklere, som kan bygge applikationer på virksomhedsniveau fra små til store virksomheder, der er yderst sikre, pålidelige og robuste.

Vedligeholdelse & Management

Vores dedikerede offshore ElectronJS-udviklere er ekspertise i at vedligeholde appen og administrerer exceptionel fejlhåndtering.

Ofte stillede spørgsmål

Antag, at du planlægger at udføre projektet og levere det til tiden. I så fald er det en fremragende tilgang at udnævne et dedikeret ElectronJS-udviklingsteam til at arbejde dedikeret på netop dit projekt og sikre leveringer til tiden.

Ja. Vi kan underskrive NDA. Vi tror på at opnå leverancerne og også på at holde fortrolighed.

Vi tilbyder tre forskellige engagementsmodeller. Du kan vælge at vælge hvem som helst baseret på din virksomhed eller projektkrav.

Vores eksterne ElectronJS-udviklere har god erfaring inden for nedenstående domæner:

  • IoT
  • Machine Learning
  • Artificial Intelligence

Forskellige faktorer som projektets størrelse, projektets kompleksitet og antallet af anvendte ressourcer vil bestemme projektets faktiske omkostninger. Vi foreslår, at du tager en gratis konsultation med ElectronJS-ekspertteamet og får et prisoverslag.

Centrale fordele ved ElectronJS er:

  • Lavere udviklingsomkostninger
  • Genanvendelighed
  • Minimeret tid til markedet
  • Brugervenligt
  • Skalerbart og fleksibelt

Du kan have problemfri kommunikation med teammedlemmerne på ethvert tidspunkt. Ved hjælp af et projektstyringsværktøj kan du overvåge den daglige arbejdsgang og måle resultater i realtid.

kontakter os

En af vores kundesucceschefer kontakter dig inden for 24 arbejdstimer.
Bemærk: Vi sælger ikke dine oplysninger og følger GDPR-normerne strengt.