Skalering af britisk rejseteknologi til over 30 offshore-udviklere

Skalering af britisk rejseteknologi til over 30 offshore-udviklere

Events
Travel

UDFORDRINGEN

En unik platform skabt af et kraftfuldt offshore-team

I 2021 gik tre ledere inden for event- og billetområdet sammen for at skabe en revolutionerende rejseteknologisk start-up ved navn Roamy. Event Horizon, Live Nation og Ticketmaster ønskede at lancere et produkt, som kunderne aldrig havde set før, og tilbyde nye måder at booke 360-graders oplevelser rundt omkring i verden og få det bedste ud af livet.

Som en start-up skulle Roamys team overveje, om de skulle opbygge et onshore-, nearshore- eller offshore-team. Som en del af den beslutningsproces kontaktede de WeAssemble. WeAssemble blev deres partner i at levere et banebrydende produkt. Roamys ledelse var imponeret over WeAssembles account team i Storbritannien, der sikrede yderligere ansvarlighed og sikrede, at Roamy var tryg ved at udnytte de omfattende fordele ved at opbygge deres tekniske team offshore.

clutch_review
clutch_avatar
Vicky Hart-Edwards, direktør hos Roamy
"Hvordan du opbygger dine ressourcer som en start-up er en stor beslutning. Kulturen i en start-up er så vigtig for at sikre, at alle bevæger sig i samme retning..."
Læs mere

Om partneren

Roamy er en unik rejse- og oplevelsesbilletplatform.

Skabt af branchens store spillere Event Horizon, Live Nation og Ticketmaster, kuraterer Roamy 360 graders oplevelser for millennial publikum, hvilket giver rejsende mulighed for at undersøge, skabe og booke unikke ferier og oplevelser.

Roamy blev lanceret i 2023 og forventes at udvide sig i de kommende år ved at tilbyde nye og innovative funktioner til kunder og samarbejdspartnere.

BRANCH: Events
PLACERING: London, Storbritannien

Løsningen

Roamy havde sammensat et grundlæggende ledelsesteam med stor erfaring inden for rejser, logistik, billetter og event management. De skabte et produkt, der tilbød rejsetjenester, som kunderne aldrig før havde oplevet, så den indledende udfordring var at opbygge et produktteam, der kunne støtte ledelsen med at definere brugsscenarierne. WeAssemble opbyggede et komplet produktteam med tech lead, product owner og product managers, der alle arbejdede offshore. Muligheden for at opbygge så centrale roller til et nyt produkt eksternt fra ledelsen var en enorm tillidserklæring til WeAssembles offshore-model – og det gav pote!

I løbet af denne ekstremt komplekse opgave leverede WeAssembles account team i Storbritannien effektiv og nyttig support for at forbedre kommunikationen og samarbejdet mellem produktets centrale interessenter. Roamys team værdsatte også vores fokus på at opbygge et team, der er dybt forankret i hver partners kultur, hvilket gjorde det muligt for dem at integrere sig problemfrit i eksisterende operationer og arbejde hen imod fælles mål.

VARIGHED: Igangværende
HOLDSTØRRELSE: 50 eksperter

ANVENDTE TEKNOLOGIER: ReactJS NodeJS NestJS MonGoDB AWS

cs-slide-1
cs-slide-2
cs-slide-3
cs-slide-4
cs-slide-1
cs-slide-2
cs-slide-3
cs-slide-4

App-funktionalitet

Hurtig og reaktiv oplevelse
API-integration til livepriser og automatiseret rapportering
Kundefokuseret 360-graders billet - og rejseoplevelse
Automatiserede processer, dynamisk indhold og tilføjelser
Kontraktindlæsning med overholdelse af reguleringer
Hurtig og reaktiv oplevelse

Byggede frontenden ved hjælp af ReactJS, et letvægtsrammeværk, der understøtter højtydende websteder med hurtig indlæsning og minimal ventetid.

Reaktivitet var afgørende for at opretholde høje konverteringer på tværs af bookingsprocessens mange trin, især da der blev forventet høj mobiltracik fra millennial-publikummet.

Oprettede en brugerdefineret løsning, der kombinerede Cloudflare og forhåndsvisning for at understøtte store trafikstigninger. Tilføjede et integreret køsystem for at sikre, at webstedets hastighed forblev konstant under sådanne trafikspidser.

API-integration til livepriser og automatiseret rapportering

Indarbejdede en API-plugin, der understøttede fuldt tilpasselige API-streams. Sikrede, at platformen sammenlignede de bedste tilgængelige priser på markedet og viste priser på hotelværelser, transport og eventbilletter i realtid.

Der er lagt grundlag for at skalere antallet af datapunkter, herunder flyoplysninger, biludlejning og aktiviteter. Tilføjede muligheden for, at CSV-filer med bookingoplysninger automatisk blev sendt som e-mails til leverandører med en forudindstillet frekvens. Dette sikrer, at leverandører med frit salg modtager regelmæssige opdateringer for at sikre tildeling.

Kundefokuseret 360-graders billet - og rejseoplevelse

En 360-graders billet- og rejseoplevelse betyder, at kunderne kan søge efter oplevelser efter placering, genre og kunstner, tilpasse deres oplevelser og gennemføre betalingen på bare to trin ved hjælp af forskellige betalingsplaner.

Den let navigerbare frontende giver en skræddersyet oplevelse med et “My Bookings” -system, der giver brugerne mulighed for at se og ændre deres bookinger og tilføje tilpassede tilføjelser til deres pakker.

Via bookingsstyringssystemet kan administratorer få adgang til kundeoplysninger, herunder kommende bookinger, klager og betalinger. Alle kundekommunikationer, fra automatiske bekræftelser til betalingspåmindelser, udløses inden for dette system.

Automatiserede processer, dynamisk indhold og tilføjelser

Roamys team har opbygget et billet- og pakkefrigivelsessystem, der automatiserer indtægtssensitive processer og giver virksomheden mulighed for at skalere og maksimere sin fortjeneste.

Systemet understøtter oprettelsen af komplekse skræddersyede pakker, herunder forskellige billettyper, VIP-borde og merchandise.

IT-løsningen muliggør oprettelsen af skræddersyede landingssider til hver begivenhed med tilpasselige temaer, baggrunde og informationssektioner.

Kontraktindlæsning med overholdelse af reguleringer

Roamy havde brug for en skræddersyet backend, der var i stand til at håndtere komplekse krav.

Kontraktindlæsningen gjorde det muligt for administratorer manuelt at indlæse kontrakter i systemet og foretage ændringer i prissætning, tilgængelighed og tilføjelser.

Opbygning af teams offshore

Når tech-stakken og arkitekturen var besluttet, fik WeAssemble til opgave at støtte Roamys team med at definere og opbygge de ressourcer, der var nødvendige for at fremme produktet. Ved at udnytte fleksibiliteten i WeAssembles tilgang til offshore lykkedes det Roamy at opbygge et team omkring deres behov, hvilket betød, at udnyttelsesgraden af alle teammedlemmer var ekstremt høj. Tidspresset for at komme på markedet var en begrænsning, og WeAssemble var i stand til at strømline de normale rekrutteringstidsplaner og skalere teamet inden for uger.

Ikke alene skulle dette store team skaleres hurtigt, men alle talenter blev bedømt ud fra en utrolig høj standard. Da kvaliteten af det endelige produkt ville afgøre Roamys fremtid. Ved at samarbejde med WeAssemble var Roamy i stand til at foretage betydelige optimeringer af omkostningerne og risikoen uden at gå på kompromis med kompetencer eller erfaring.

Som altid var fastholdelse et vigtigt bekymringspunkt; ved at levere en stabil ressource til Roamy anvendte vi vores “Filtered Talent” -proces. Denne proces sikrer, at vi kun ansætter de bedste 3% af udviklere og specialister i Indien og sikrer samtidig en stærk kulturel pasform og relevans for nichen blandt alle kandidater. Roamys nye team bestod af webudviklere i verdensklasse, der arbejdede sammen med flere interessenter på tværs af flere niveauer og afdelinger for at give liv til deres vision.

AT SÆTTE SAMARBEJDET FØRST

ONBOARDING PÅ WEASSEMBLE-MÅDEN

Vi oprettede Roamys dedikerede afdeling med topmoderne teknologi, der var forudindlæst med deres foretrukne værktøjer. Vores strenge onboarding-proces sikrede, at teamet var opdateret med Roamys arbejdsmetoder og hjalp dem med hurtigt at tage deres tech-stak i brug og tilpasse sig det eksisterende teams kultur.

Da Roamys tekniske produkt kræver involvering fra flere områder af driften, herunder salg og marketing, logistik, rejser, billetter og økonomi, er det nødvendigt for deres dedikerede team at arbejde med flere interessenter på tværs af flere afdelinger og niveauer i organisationen. En ofte overset styrke ved at opbygge offshore-teams i Mumbai i stedet for Bangalore er deres tilknytning til den vestlige kultur. Dette sikrer meget højere forståelsesniveau i samtaler og delte ideer og koncepter. Som et resultat blev teamet en vital komponent i Roamys organisation, og i dag arbejder de sammen med flere teams for at fortsætte med at udvikle koncepter til de komponenter, der er nødvendige for at få produktet til at fungere som planlagt.

WeAssemble er en virksomhed, der stærkt tror på en hybrid arbejdskultur, der forener fordelene ved fjern- og samarbejde på kontoret. Regelmæssige møder i vores kontorer i Sverige, Storbritannien og Indien har skabt enestående muligheder for at styrke samarbejdsbåndene og sikre, at Roamys offshore-team er motiveret til at nå deres mål.

01
Highlights af resultater
Succesfuld levering af MVP for at sikre en indledende finansieringsrunde.
02
Holdet fordoblet i størrelse inden for et år, og der er i øjeblikket en yderligere udvidelse i gang.
03
Leverede en fleksibel og lavrisiko-løsning til en kompleks udfordring.

RESULTATERNE

Roamy og dets offshore-team fortsætter med at glæde investorerne

Siden deres opstart har Roamys dedikerede udviklingsteam oplevet en utrolig vækstperiode og er udvidet fra 10 til 20 udviklere og specialister. I de kommende måneder forventer vi endnu en sammenlignelig vækstperiode.

I dag fortsætter Roamys team med at udvikle deres revolutionerende nye platform og er på vej til at levere i henhold til budgettet og tidsplanen.

Med sit nye udviklingsteam har Roamy formået at glæde sine investorer og er spændt på at annoncere lanceringen af et innovativt produkt, der vil give kunderne en rejse – og begivenheds booking oplevelse som ingen anden.

Kundeanmeldelse

As a highly esteemed platform, this service is trusted by 150,000 companies. It meticulously evaluates each review submitted to it and directly communicates with customers to guarantee that their feedback is objective.
rs_user
Vicky Hart-Edwards, MD at Roamy
Storbritannien
Storbritannien
ANMELDELSEN ER VERIFICERET AF CLUTCH OG OVERENSSTEMMER MED KUNDENS ORD

Hvordan du opbygger dine ressourcer som en start-up er en stor beslutning. Kulturen i en start-up er så vigtig for at sikre, at alle bevæger sig i samme retning, især når tingene er nye og udfordrende.

WeAssembles unikke tilgang til at opbygge ressourcer offshore overvandt virkelig eventuelle betænkeligheder fra vores side, fordi de lægger vægt på ikke kun at opbygge kompetente og erfarne hold, men også finde mennesker, der passer kulturelt til vores organisation.

Med WeAssembles hjælp har vi opbygget vores tekniske team på vores egen måde i Indien. Alle har fælles mål, kommunikationen har været gnidningsløs, og udførelsen var fejlfri. Vi er så tilfredse med resultaterne og ser frem til at skalere vores team, mens vi udvikler Roamy yderligere. Fremtiden med WeAssemble ved vores side ser lys ud!

Vurderet:
4.8

WeAssemble er her
for at hjælpe

Hvad kan et fleksibelt team af dedikerede offshore-udviklere gøre for din virksomhed? Tag kontakt for at opdage de ubegrænsede muligheder ved at outsource.